Vaše zkušenosti s LG

konik_testuje30.5.2017

Neperte jako ostatní! Perte s párou.

Ve firmě jsme si udělali malý průzkum praní. Zajímalo nás, jak naši kolegové perou, kdy perou, jak dlouho jim to trvá (a jak moc je to otravuje).
A víte, co máme s kolegy společné? Že většinou máme starou pračku, která pere dlouho, je hlasitá, všechno v ní tříská a cestuje. Svůj účel sice splní, ale není to úplně ono. Samozřejmě, všechny nás to nebaví úplně stejně. Navíc ti, kteří mají děti, chtějí omezit používání aviváže na minimum.

Už jsme i společně pátrali všude na internetu a vyměňovali si poznatky, které jsem se dočetli. Parametry jsou různé, naše nároky vysoké a ideální pračku si představujeme tak, že má skvělý výkon praní, nemusíme se obávat že poškodí vlákna jemných materialů, a že oblečení bude příjemně měkké i bez použití aviváže.

A víte, na co kolegyně Světlana a Jana narazily? Že existují parní pračky! Mezi jejich výhody patří například to, že prádlo pomačkají mnohem méně než klasické pračky, žehlit není téměř potřeba a oblečení je příjemné na dotek.

LG pračka dokáže odstranit i alergeny, a to díky intenzivnímu působení páry, která udržuje konstantní teplotu pračky. Tak to zní zajímavě. Certifikát, který parní pračka LG získala, BAF (British Allergy Foundation), potvrzuje, že alergeny jako jsou roztoči, zvířecí alergeny, pyl a chemické látky nemají šanci. Skvělé, to abychom to vysvětlili i všem pejskům a kočkám, které tu máme.

Už dříve jsme se chtěli zbavit aviváže úplně. S touto pračkou můžete mít měkké a svěží oblečení úplně bez chemie, a to díky funkci parní aviváže, která je založená na aktivním působení páry.

Také jsme se shodli na tom, že ne vždy stíháme prát a nebo ne vždy máme tolik ušpiněného oblečení, abychom museli podstupovat tu hrůzu. LG parní pračka dokáže kousky oblečení oživit speciální funkcí, zbaví je pachů a pomačkaní. To je skvělé zejména pokud nestíhame a přesto chceme vypadat k světu.

V tomto fóru si můžete přečíst recenzi maminky z Modrého koníka, která pračku získala na testování.

Maminka svoji novou pračku testovala po dobu dvou týdnů, důsledně sledovala všechny detaily a dělilase s ostatními o svoje dojmy, zážitky a postřehy.

A pračka už jí zůstane a bude sloužit na to, co umí nejlépe – kvalitně a šetrně prát.