• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Grafy BT

9. května 2017 
@lauritka ty testujes od 9DPO? ja asi testnem v nedelu... :wink:
11. bře 2011 ve 12:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
jj.. :slight_smile: :wink:
11. bře 2011 ve 12:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
LENIK DRZ SA A HLAVU HORE :zipper_mouth:
11. bře 2011 ve 12:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lenik_25 a to je este spatne vidiet lebo sa to neda zvedsit ten obrazok ,ja som si to aj myslela a chcela som aj k dr.ist ale jak som to odkladala presial aj mesiac :sweat_smile: ano hambim sa ze som tam nebola ale teraz uz tam vazne pojdem
moc moc ti drzim palceky aby ti to teraz vyslo a mala si krasne kolajnice :slight_smile:
@lauritka ja som si teraz povedala ze vydrzim do dna ms takze este dva tyzdne :sweat_smile: :grinning:
11. bře 2011 ve 12:33  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@marikac ja som ti to hovorila mici,ze to sa stáva.si mi neverila vtedy.netreba tolko testovať,lebo fakt to bledne všetkým...
11. bře 2011 ve 12:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka no testovala som len tak,,neviem to vysvetlit, mala som take nutkanie :frowning2:
11. bře 2011 ve 12:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka nie moja, uz neverim, dnes som uz 20DC a ja mavam 28 DC, ale nadej tam je :wink: , ale nespolieham sa
11. bře 2011 ve 13:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
@tinara23 takze ja mam teda hyper? hm... a ty kedy ides na kontrolu? som zvedava, ci tebe lieky zabrali a zlepsilo sa to....
11. bře 2011 ve 13:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lenik_25 ascorutin je na posilnění cévek aby nepraskaly :slight_smile:
11. bře 2011 ve 13:20  •  3 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
@ftinka 22.3. idem na kontrolu, sama so zvedavá. Ale ani by som sa nečudovala, keby som nemala dobré výsledky, mám momentálne strašné stresy okolo práce.
11. bře 2011 ve 13:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
@tinara23 viem, ze teraz koncis zivnost. takze zacina chvilu obdobie bez prace, ale vezmi to pozitivne, ze si oddychnes :slight_smile: ja som bola bez prace 11 mesiacov a skoro ma trafilo :frowning2: myslis, ze aj psychika ma na to vplyv?
11. bře 2011 ve 13:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
@sarafortuna Ahoj
Ano predovulacne mavam tak 36,7 a poovulacne 37/ 37.2. Ja meriam dost neskoro a to o 8h v posve tak asi preto take vysoke. Ovulaciu mavam dost neskoro okolo 23/24 dna. Tento mesiac mi to nejak blbne. :unamused:
11. bře 2011 ve 13:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
11. bře 2011 ve 14:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
@ftinka Ahoj, ja mam problemy so stitkou od zakladnej skoly. Chodim s tym do endokrinologickeho ustavu v Lubochni, co si myslim ze su najlepsi na Slovensku. Momentalne mam len zvysene protilatky ATG (normu maju do 1IU/ml) a ATM (normu maju do 1IU/ml) a napriek tomu ze som tehotna nemusim uzivat lieky. Dolezite su vysledky hormonov stitnej zlazy, tu ti posielam aku maju normu. Ale moze sa to trochu lisit, podla toho aky labak. TSH by malo byt 0,35-4,94, FT3 2,6-6,0 a FT4 9,0-19,05. Dufam ze som pomohla a drzim palce. :wink:
11. bře 2011 ve 14:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
@ftinka ja sa obdobia bez práce nebojím, práveže sa teším, že si oddýchnem, teraz skôr stresujem z vysokých poplatkov, ktoré ma čakajú :angry: Niekde som čítala, že na štítku majú veľký vplyv aj stresy, mne aj sama doktorka z endo povedala, že napr.som mohla mať v care zle výsledky ak som pred tým trebárs mala nejaké stresové obdobie a v čase keď som bola u nej bola pohoda , tak už som mala TSH v norme (až na tie protilátky).
11. bře 2011 ve 14:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jania023 Ahoj, hlavu hore, ja som na tom podobne. Krasny jednoznačny graf a potom bum bac som dole ... sledovala som ta, lebo som mala v rovnakych dnoch rovnake problemy. Dnes mi tiez teplota klesla a poobede mi prišla aj MS. Jedine pozitivum je, ze prsia mi este trosku naliate ostali :slight_smile:). Buduci mesiac to dame :sunglasses:
11. bře 2011 ve 14:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky holky no tak já jsem byla dneska konečně u dr. a řekla mi že tam vidí dutinku. Píchli mi injekci a vzali krev na hcg. Co si myslíte?
11. bře 2011 ve 14:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
@aduskah dakujem, ze si sa ozvala. tebe sa aj napriek tomu podarilo otehotniet? ale asi beries neustale lieky, ked sa liecis od ZS. ja mam TSH 0,0042 (uviedli normu 0,27-2,6) a protilatky TPO mam 56,2 (ma byt vraj do 5,6), TG 5,0 a TRAK 15,4 (ma byt do 1,8). neviem, ci to su tie T3 a T4 co pises, alebo je to nieco ine. tak buduci tyzden sa dufam objednam k lekarovi, neviem aka bude cakacka. drzim palce nech ste s malym v poriadku!
11. bře 2011 v 15:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte baby, akurat citam, ze pisete hodnoty SZ, asi HP??? teraz mi manzel priniesom lekarsku spravu z endokrinologie a nevyznam z tych hodnot, je ich vela, ale citam,ze som mala zvyseny kortizol a preto mi bol robeny este raz odber a aj moc a vysledok, ze vsetko v poriadku a kontrola o pol roka, dufala som, ze problem bude niekde tam, ale ked nie je, tak potom kde je??? :frowning2: :frowning2: :frowning2:
11. bře 2011 v 15:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
@kamillka100 mne tiez robil HP a nerozumiem nicomu :slight_smile: uz druhy den sa snazim vyhladat info na nete. lekarka mi kvoli tomu aj dnes volala, ze to nevyzera dobre.... a tiez si vravim, ze ked bol toto problem, tak je super, ze to vieme a zacnem s tym nieco robit. skus pohladat napr. na wikipedii info
11. bře 2011 v 15:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
@dur pripada mi to ako anovulak, sice ti trosku teplota stupla, ale zase isla dole, mas tam velmi nizky rozdiel v teplotach :unamused:
11. bře 2011 v 15:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky, prosím o Váš názor.
Poslední dva měsíce užívám nějaké bylinné vitamíny na podporu ovulace, dříve jsem mívala ovulaci cca kolem 17DC, ale po prvním užití "vitamínů" se mi zkrátil cyklus a ovulace se ukázala 13DC, po druhém měsící užívání to ale vypadá, že ovulace byla už 10DC. Není to moc brzy? Tá se to považovat za zdravý cyklus, vzhledem k tomu, že jsme ve fázi snažení?
11. bře 2011 v 15:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
@ftinka Já mám taky protilátky na štítnou žlázu...mě dokonce na protilátky protispermiím přišel endokrinolog. Je to prý tak, že když máš protilátky proti něčemu, ubvykle nezůstaneš u jednoho - prostě je to porucha imunitního systému a tělo může kdykoliv zaútočit na cokoliv.

Dokud jsme se nesnažili, tak ty protilátky moc nevadily, jen se to hlídalo. Teď už od října beru euthyrox 50. Zrovna včera jsem byla zase na kontrole a dr. mě znovu ujišťoval, že samotné protilátky nevadí, jen se tu msí hlídat. Já mívám AntiTG mezi 750-1200 (norma je asi do 45)
11. bře 2011 v 15:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
@azeretka Ahoj:grinning: Tak jad si dopadla na endo. ty? Taky něco zobeš? Já bych byla za dřívější ovu jen vděčná. Co jíž za vitamíny?

http://www.fertilityfriend.com/home/verru

Tenhle cyklus už jsem byla 2x na ultrazvuku a dr. mi řekla, že je to anovulák, 13DC nic neviděla, tak mě odepsala a už neslyšela, že jsem říkala, že dle BT ovuluji až kolem 20DC:frowning2:
11. bře 2011 v 15:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
@ftinka zbytocne budem hladat, ked mam vsetko v poriadku, len mi neide do hlavy kde je potom problem, ze k ovulacii nedochadza :unamused: , aj ja by som bola radsej keby mi nieco zistili, aspon by som vedela kde je problem
11. bře 2011 v 16:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
@verru Ahoj Verčo, no moje doktorka mě před půl rokem doporučila Fem Formula - je to bylinný extrakt na podporu ovulace a cyklu. Sice se mi zdály mé cykly v pořádku, ale když už mi to leželo doma, tak jsem to chtěla zužitkovat :slight_smile: No a následovalo právě to zkrácení cyklu, tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně :grinning:
Na endokrinologii jsem dopadla dobře, TSH mám mírně zvýšené, tak mi předepsala Euthyrox (zatím 25) na snížení..nic závažného...bohužel to naši celkovou situaci nevyřešilo :frowning2:

Koukám, že tvá gynekoložka je také velmi "ochotná" paní :unamused: Já se k té mojí už nevrátím, momentálně čekám na první návštěvu v CARu :unamused:
11. bře 2011 v 16:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
@verru jinak než jsem pozřela ty byliny , tak jsem měla úplně stejné cykly jako ty, tedy o den kratší :grinning: (ovulaci 17-19DC, délka 30 - 33dní)
11. bře 2011 v 16:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
@verru to fakt i ty mas proti stitnej zlaze? mna trafi... takze, to asi fakt bude pravda, ze ked uz raz telo ma protilatky, tak sa to iba rozsiruje.... to antiTG mas teda tiez dost vysoko nad normou. och, tak som teda zvedava, ake lieky mi predpisu. nikdy predtym som nemala problemy so stitnou zlazou. a to sme zacinali s protilatkami na spermie a vajicko, ze? :angry: sakra, dufam, ze ti tie lieky uz zaberu...
11. bře 2011 v 16:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka , Lauri, do 2týždnov dajú vedieť, či postupujem do druhého kola.. ani neviem či chcem postúpiť... :wink: ak by to bol už jún, tak by som to brala. Neriešim to zatiaľ, šak budem tehuľa. :slight_smile: :slight_smile:
11. bře 2011 v 16:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
@marikac , fakt, prečo testuješ? asi sa to pýtaš aj ty sama seba... kľudná nebudeš, asi kým nepôjdeš k dr... :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:
to je tá naša zvedavosť-ženská...
11. bře 2011 v 16:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek