• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Grafy BT

2. ledna 2017 
@magic08 no jasné že sme poistili :grinning: :grinning: kukni foto,vraví sa že od poz.ovu testu do 48 hod.by mala byť ovu ten včerajší o 11.00hod myslím že môžem brať ako pozit. To znamená že ovu mohla byť teda včera ? Dnes už krčok sa sťahuje už nieje otvorený tak ako včera večer,výškou rovnako a mäkkosťou tiež...
15. kvě 2012 v 08:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
15. kvě 2012 v 08:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mirellka tak vyzerá,že ovu už mohla byť včera..podľa testu..a ak si aj krčok skúšaš....tak hej:.,...ozaj pred ovu je makky a otvorený..a nizko,že ho dočiahneš ľahko?
15. kvě 2012 v 08:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@yasmin0001 krásny graf.....držím palčeky
15. kvě 2012 v 08:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@sweetlemon ďakujem, takže budeme polu rodiť :grinning:
15. kvě 2012 v 08:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky dievčence....tak ja stále rovnako...http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
no a kuknite testík....však tam zase nič nie je :frowning2: :frowning2: ma porazí :frowning2: prsia ma bolia že zdochnem,hlien taký že by som sa v ňom mohla kúpať...tak ja nerozumiem :frowning2: :frowning2:
15. kvě 2012 v 08:17  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí (3)
15. kvě 2012 v 08:17  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mattuliatko30 krčok som minulý cyklus zo tri krát hmatala a včera tiež len tak ma napadlo večer v sprche,nie som v tom ešte moc zbehlá ale bol taký že mi normálne prst do neho vbehol a dnes je tak že ráno som cítila ešte maličký otvorček na špičke prsta ale oproti včerajšku je to jedna tretina :grinning: :grinning: je to blbbé že to tu rozpisujem ale učím sa :grinning: :grinning: či vysoko ,či nízko som myslela že vysoko ale nemala som problém ho hľadať ,v pohode som dočiahla :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
15. kvě 2012 v 08:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
dnešný graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/lienkapp/grafy?c=-8588675116854775808 drží sa drží a testíky. Už som stresovala, že tehu palička je slabšia, ale nakoniec takto, veď posúďte ... :stuck_out_tongue_closed_eyes:
15. kvě 2012 v 08:20  • Odpověz  •  To se mi líbí (6)
Dobre ranko, tak som to nevydrzala, vcera som mala po ceste lekaren, neodolala som :angry:
Test biely ako stena :angry:
Musim pockat do soboty...ale to su este 4 dni!!

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/macka23/grafy?c=-8588667340854775808
15. kvě 2012 v 08:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe ja tam stále niečo slabunké vidím :unamused:
15. kvě 2012 v 08:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe aooooj no od 6 ta tu vykukam ;)))) ale duch tam je,to vidim aj cez fon,ale nechapem ved si uz dost dpo.
15. kvě 2012 v 08:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lienkapp
@kacena85 baby ja tomu nerozumiem....je mi smutno :frowning2: :frowning2:
15. kvě 2012 v 08:24  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe je tam dusik, mozno len pomaly hcg sutupa, hlavne, ze je tam a ms nikde, priznaky mas, tak nestracaj nadej :wink:
15. kvě 2012 v 08:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mirellka no ja by som este skusila urobit testy dnes a zajtra, ze aka bude ciarocka... ci nahodou este nezosilnie... zatial vyzera ze ovu mohla byt ako vravis...
15. kvě 2012 v 08:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe ja tam niečo slabunkého vidím :slight_smile:
15. kvě 2012 v 08:25  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mattuliatko30 je makky , otvoreny a je vysoko, ze ho nedociahnes.... potom sa postupne spusta dole, tvrdne a zatvara sa... a pred mrchou opat makne otvara sa a ide hore
15. kvě 2012 v 08:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
@januliatko1985 no ale baby tu už mali o takomto aké palice :frowning2: :frowning2: ale zase mojej sestre vyšiel test až keď jej vyše týždeň meškala mrcha....dovtedy nič :unamused:
15. kvě 2012 v 08:25  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@elebe nevešaj hlavu, minule si písala, že ti vyšiel pozit. tehu test až týždeň po meškaní mrchy. Kým mrch nepríde, vždy je nádej. Graf máš krásny, teraz už len čakať a čakať. :wink:
15. kvě 2012 v 08:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
@severankaa2 som z toho nervná :angry: :angry: už som volala aj kamoške a tá mi tiež povedala že aj jej vyšiel test až keď niekoľko dní meškala mrcha :unamused:
15. kvě 2012 v 08:27  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@magic08 jasné spravím ešte aj poistíme ešte ,ďakujem ti moc :slight_smile: a grafík máš pekný,držím palčeky nech teplotka sa drží pekne hore :wink: :slight_smile:
15. kvě 2012 v 08:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lienkapp no ale to bolo biotehu a neviem či sa to dá porovnať :unamused: :unamused: síce je pravda že vtedy som špinila a teraz nie...ale ajtak....no uvidím ak nepríjde mrcha a testy ništ tak skočím k dokimu :pensive: :pensive:
15. kvě 2012 v 08:29  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@elebe tie tvoje testiky su pre nas zahada!!!
Ale ked je tam duch, musi sa tam nieco diat! A uz ti meska? Neskocis na krv?
15. kvě 2012 v 08:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lienkapp aooooj testiky su krasne aj ja som dnes rano robila hehe na 21 dpo ces videt ???
15. kvě 2012 v 08:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe nezúfaj ešte ,mne pri malej vyšiel pozit až po cca 10 až 14 dní meškania.Týždeň po meškaní bol ako sneh ani duch tak som si vydýchla lebo nebola plánovaná ale keď mrcha nič nechodila tak som spravila do týždňa ešte jeden a tam koľajnice riadne :grinning: :grinning: :grinning: držím palce :wink: :slight_smile:
15. kvě 2012 v 08:31  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@elebe nebud nervná lebo bábo budeš mať nervózne. Jasné že nie každému vyskočia hneď dve paličky počkaj a nestresuj kým nie je mrcha je dobre a teplotky máš krásne ja som dneska zamrzla a podbruško a vaječníky bolia ako fras. kuk môj grafík http://www.womenzone.cz/uzivatelka/severankaa2/grafy?c=-8588664748854775808
15. kvě 2012 v 08:31  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
@yasmin0001 no mala mi príjsť včera-dnes....ale neklesla som a ja pred mrchou vždy klesnem....tak ja neviem a mám strašne veľa výtoku,stále lietam na wcko jak šibnutá :frowning2: :frowning2:
15. kvě 2012 v 08:32  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe mojka viem ako sa citis ale nesmies to vzdat, neni mrcha tak je vsetko ok, ja som si robila test na 10dpo a duch kukni moj album, vysli potom palice ale slabsie a dnes som robila a to soooom 21dpo, cize taky 38 dc a skoro mi oci vybili a boli teda riadne
15. kvě 2012 v 08:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe ahoj mojka, no ja tam vidim dusika, myslim ze ti len pomalsie stupa hcg alebo sa neskor uhniezdilo vajko alebo cokolvek, ved aj segre vysiel az tyzden po meskani poziivny... a mojej kamoske tiez tak vysiel, prsia mala jak melony, brucho jak loptu keby zjedla a kazdy druhy den testy biele a az na stvrty krat ked jej mrcha meskala ani neviem kolko tak sa jej rovno palice jak hrom objavili :wink: grafik mas krasny, neklesas, nespinis tak prosiiim nestresuj e ver svojej fazulke :dizzy_face: myslim na teba!
15. kvě 2012 v 08:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mirellka to fakt :astonished: :astonished: no lenže ty si mohla mať posunutú ovulu...lenže ja presne viem kedy bola :confounded: :confounded:
@severankaa2 žeby sa tam niekto vrtal? :grinning: :grinning: ty by si nebola nervná keby si to tak mala?? :pensive:
15. kvě 2012 v 08:34  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek