• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Grafy BT

20. září 2017 
@joannah13 Gratulujéééém, tak nech je to už všetko len a len dobré :wink:
19. kvě 2014 ve 14:36  •  čeká miminko, termín má v prosinci 2014  • Odpověz  •  To se mi líbí
@karkulka9 Už jsem se objednala na zítra ráno ne krev. Snad do té doby MS nepřijde, ať nevypadám jak blbec :grinning:
19. kvě 2014 ve 14:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mawiya no nedalo mi :grinning: veľa testov mám doma, čo keď sa pokazia? :grinning:
@paskolinka ja som brala ten drahší Indonal for women partner alebo tak nejak sa to volalo, ale neviem si ho vynachváliť, veľmi mi pomohol s cystami, mala som aj pozitívne HPV stery, aj to mi zlikvidoval, potom som otehu a presatala som ho brať, teraz cysty nemám, ale zvýšilo mi ešte 136 tabl. a neberiem ho, ak by si mala záujem, predám za akciovú cenu :grinning:
@adamnela No vyťať ste mi mali :grinning: a hej, aj ja mám známosti, aj mne minulý mesiac ukázalo čiaru ešte pred ovu, tento už nie :grinning: ale ja mám aj VIP, mne nenormálne chýbali tie farebné políčka :grinning: vystihla som dobrú cenu cez promo a kúpila, som bez toho chorá :grinning: neviem, ako je možné, že teploty takto pekne idú v jednej hladine, ešte by mohli aj vyššie vyskočiť, mávala som bežne po ovu aj 37,2, teraz len tak skromne, no možno to bude 3-fázový graf ako spomínala @paskolinka a pôjdem ešte horeeeee :slight_smile:
@joannah13 jasné, ten digi schovávam, na ten skorej ako 12 dpo neciknem :grinning: jéééééj, akého máš krásneho Herkuleska :slight_smile:
@zuzulienocka77 ani som nečakala, že by mi tam niečo ukázal, potrebovala som len ukojiť moju zvedavosť, dopredu som vedela, že tam nič nebude, však čo aj? je to skoro, viem :slight_smile:
@bubulina1983 ako vravíš - pre pokoj duše, aj keď dopredu poznáme výsledok :grinning: zajtra ti držím palce v centre, hádam vám pomôžu, aj s tým, prečo si mala taký krátky cyklus....
@paskolinka vieš ako, keď ja ich nekupujem po jednom, ale rovno 20 a potom ich mám na očiach :grinning:
@jaja9891 no ešte nech ti ten gyndoš napíše, ako prinútiť muža, aby ma opáčil každé tri dni :grinning: :grinning: :grinning: bo jemu sa takýto pravidelný rytmus nepáči a vlastne ani mne nie, o to horšie, že chodí na zmeny a často sa míňame :confused:
@kubisova ano, zatiaľ to vyzerá že bola, všetko ukáže teplota v ďalšie dni :slight_smile:
@adamnela vajcový hlien ešte môžeš mať aj krátko po ovu, to je v poho, potom sa začne kaziť
@bapsi123 a je to zrejme jasné - ovu bola včera :slight_smile: keď ste toto oné v sobotu, to by mohlo stačiť, skúste ešte dnes,ale najlepšie hneď, ešte možno niečo to pomôže :slight_smile:
19. kvě 2014 v 15:00  • Odpověz  •  To se mi líbí (3)
@rybkaa + ostatní - tak holky prd, nikam se nejede, volala sem do sanusu, že sem začala krvácet, tak sestra že se zeptá doktora jestli má cenu jezdit, tak že prej jezdit nemáme, a že mám zase počkat na další 20. DC, což tedy bude za 19 dní a pak přijet že prostě zahájení dl.protokolu musí být 20 - 21.DC a přesto vlak nejede, takže já aniž bych se cokoliv dozvěděla, tak vím zase prd, akorát že musím zase dalších XYZ BŽ dní čekat :frowning2:
19. kvě 2014 v 15:03  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@karkulka9 logicky to chápem, že tam hovno bude, no nedá mi :grinning: tak si zlomím oči aj zajtra aj napozajtra až do 14 dpo a vtedy sa pravda ukáže :grinning:
19. kvě 2014 v 15:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
@bubulina1983 škoda :frowning2: inak, čo znamená ten dlhý protokol?
19. kvě 2014 v 15:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa jej, tak to u vas sa pouziva to "opacit"? ja tomu sice rozumiem ale este som to v reali nepocula :grinning: to som mojmu mm minule musela vysvetlovat, co to znamena v tej pesnicke, ze "naco sa ty so mnou vlacis, ked ma ani neopacis" :grinning:
19. kvě 2014 v 15:30  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@rybkaa inak ja zase vsetko s mierou, teraz testujem agnucaston, tak ked ma to prestane bavit a budes mat este ten indonal, tak urobime obchod :wink:
19. kvě 2014 v 15:31  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
@bubulina1983 a to musi byt 20DC bez ohladu na to, aky dlhy ma zena cyklus? :fearful: alebo to tebe tak nastavili?
19. kvě 2014 v 15:32  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa - dělá se to prý v případech která mají endometriozu a no to se právě začíná už 20.DC injekcema, které tě uvedou do umělého přechodu - zastaví se funkce vaječníků, nemám to úplně načtené, ale podle mě se již někdy po OVU do MS začínají dělat nové folíky, tak proto aby nenarostly žádný a pak by měla přijít normálně MS, a od 1.DC se zase tyto vypnuté vaječníky začínají stimulovat tak aby bylo dosaženo co nejlepšího výsledku. Jsou tam nějaké 2-3 druhy hormonů a nějak se to střídá podle toho jak doktor potřebuje, že prý je lepší úspěšnost při dl. protokolu, ale kdo ví..
19. kvě 2014 v 15:34  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@paskolinka
@bubulina1983
@adamnela
@rybkaa

zienky takych lekarov mam aj ja rada,to my by sme lepsie poradili :slight_smile: je jasne,ze nikto nam nebude robit folikulometriu a krv kazdu chvilu,navyse sexovat ako prikazom kazde dva dni... fuu,no kto by to zvladal,navyse ak muz chodi na tyzdnovky,pride unaveny ako kon,este odbehne na stvabu... no kde su tie mlade casy :grinning: :grinning: :grinning:
takze nam ujo gyndos neporadil... mozeme sa len snazit priblizne okolo ovu co ine nam ostava... a si mysli aky je mudry a ako mi poradil,ze k dietatu treba sex,jeeej,na to by som neprisla sama :grinning:

@senta_sofia no neodbehnem,lebo je cca 150km odtial a keby aspon bol sam,ale je na izbe s mojimi bratmi a ocom a vysvetli to svokrovi a svagrom :grinning: :grinning: sranda by bola teda riadna... skoda no,zacina boliet vajecnik...takze uz sa to blizi
19. kvě 2014 v 15:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
@dorotea2@karkulka9 dekujem, ted uz bude dobre :wink:
@rybkaa nj, co kdyby se nahodou ty testy zkazily :grinning: sice to jeste moc nevypada jako herkules, ale za nejaky ten tyden uz to bude clobrda..
19. kvě 2014 v 15:52  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@rybkaa no ja viem, ze ty mas na to narok mat znamost, ked mas VIP, ale ako to dokazala @mawiya to je uz zahada :wink:
@jaja9891 no to ako keby si nas opisovala tiez :slight_smile: Tyzdnovky, do toho stavba a muz je vecer rad, ze je rad, tak len ja som potom taky otravnik :slight_smile: NO cize jedine to skusat okolo ovulky castejsie, len skoda, ze ja neviem kedy mavam ovulku, tak mi len tak strielame, ze sa raz mozno aj trafime :wink:
A inak neviem, neviem, ale akosi dnes citim podbrusko, ako keby som mala mrchu dostat. No som zvedava, co sa z toho vykluje. Aj ked by som mozno aj bola rada, keby prisla mrcha a zacnem peknym kratsim cyklom :slight_smile:
19. kvě 2014 v 16:00  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ahojte zienky, vidite tam nieco? Som 12 DPO a M este nedorazila. Inak nebadam na sebe ziadne tehotenske priznaky. Vdaka.
19. kvě 2014 v 17:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rosomaaack - no to mas ale Ovu test,a to se tu uz řešilo , ze jak ten Ovu test vlastně funguje při tehu,koukej ja měla taky vcera takovouto čárku a dnes došla ms,zkoušela si tehu test??
19. kvě 2014 v 17:30  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@paskolinka hej, u nás na Gemeri sa žena musí opáčiť :grinning:
19. kvě 2014 v 17:54  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@paskolinka a ten indonal budem ho mať v bazáriku keby niečo :slight_smile:
19. kvě 2014 v 17:54  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@jaja9891 fakt? na dieťa treba sex? :confused: a ja že stačí bocian a ten ho prinesie a je to :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
19. kvě 2014 v 17:57  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
@adamnela minule som to niekde tu čítala, že vyznačilo tú čiaru pred ovu, to je asi nejaká nová funkcia a vyznačuje to aj tým, čo nemajú vip, len nerozumiem, prečo nie vždy - minulý mesiac mi to ukázalo a teraz nie, neviem, čo sa mu nepáčilo, možno ten brut pokles teploty :slight_smile:
@rosomaaack duch tam je...ale ak má vu test ukázať tehotenstvo, musí byť jasne pozitívny, nie duchovať....tehu test si neskúsila?
19. kvě 2014 v 18:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa zaujimave :slight_smile: A mne sa dufam nieco tiez oznaci zajtra ak sa budem drzat hore :slight_smile:
@rosomaaack no neviem, ale podla mna by musel byt ovu test v tehu o dost silnejsi nie len duchovat :unamused:
19. kvě 2014 v 18:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
@adamnela skús ti teraz zaznačiť na zajtra teplotu vyššiu a uvidíš :slight_smile: potom to vymaž...aj ja to takto skúšam :slight_smile:
19. kvě 2014 v 18:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa ano prave som skusila,ale negativny... :(
19. kvě 2014 v 18:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rosomaaack skús ráno, teraz nemusí ešte nič ukázať :slight_smile:
19. kvě 2014 v 18:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa no skusila som, ak budem mat aspon 36,5°C tak mi ju vyznacilo, ak bude pod, tak nic :unamused: Takze sa zajtra rano uvidi :slight_smile:
19. kvě 2014 v 18:59  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@adamnela no ti poviem,ze aj bud rada,ze ovu necitis,ja som nikdy ovu necitila,vobec ziadny priznak,od operacie a tej liecby mam neskutocne bolesti v den ovu,aj teraz,strasne to boli,pravy vajecnik,krize,az od zaludka mi je zle :frowning2: zima ma trasie,no hroza... potom zase zacnu boliet prsia na nevydrzanie,potom pri ms... no stale daco.... som neverila,ze to moze taaak boliet... no veru,ten tvoj cyklus by sa mohol rozhodnut co chce,no darmo,nijak nam nedobre :slight_smile:
19. kvě 2014 v 18:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa no vidis aku novinku nam ujo gyndos povedal :grinning: :grinning: :grinning: takze zienky nenahanat bocianov,ale chlapov :wink:
19. kvě 2014 v 19:01  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@jaja9891 no vsetko s mierou by bolo najlepsie :slight_smile: Jemne by som ju veru mohla citit, ale zasa nejake velke bolesti k tomu nepotrebujem. Stacil by mi len nejaky priznak, aspon trosicka. Ale dnes citim podbrusko, ako na kramy, tak uvidim, ci sa zajtra nezobudim s cervenou...
19. kvě 2014 v 19:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
@adamnela no veru vsetko s mierou... ja sa tu normalne v krci zvyjam,som zvedava ci sa vajko uvolni,snad nevytvori cysty,och... to je bolest,to je to normalne?uff .... no tak nech uz pride hoci aj ms,len nech sa nieco deje
19. kvě 2014 v 19:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jaja9891 žeby šla ovu len teraz?? nahoď prosím ešte raz graf, nech ho hodinu nehľadám
19. kvě 2014 v 19:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@rybkaa jj urcite az teraz,strasne bolesti mam...uff... dnes bol ovu test total pozitivny,takze vcerajsiemu este trosku asi chybalo,neviem ci viac folikulov dozrieva ci co to tak boli jak fras...
http://www.fertilityfriend.com/home/4c16ae
19. kvě 2014 v 19:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek