Ležící maminka s malým dítětem

micmic14
30. bře 2017

Ahojte dievcata a zienky,
Chcela by som Vas poziadat o radu. Mame maleho synceka, bude mat tri roky a od septembra ho chceme prihlasit do skolky. Prave som ale zistila ze som tehotna. Je to velmi skoro (3.tyzden)
Ale porod by mal vychadzat niekedy listopad/prosinec. Problem je ten ze mam zdravotne problemy a aby som dietatko donosila musim po piatom mesiaci lezat a nevstavat z postele okrem vinimocnych situacii (wc, sprcha, kontrola u lekara). Kedze hrozi ze budem v cechach so synom sama a este k tomu leziaca, neviete mi poradit kde by som zohnala niekoho k malemu a na lahke domace prace?
Dakujem za napady a rady. Cokolvek pomoze.

slimacikmia
31. bře 2017

To netuším, a čo babičky? Alebo teda v Prahe fungujú babičky profesionálky, tak možno niečo také... http://m.babickynahlidani.cz/

micmic14
autor
1. dub 2017

Nase babicky su pracujuce v Bratislave. Dakujem.ale budem v juznej morave.

jipe
1. dub 2017

hlidacky.cz

normalnimatka
1. dub 2017

já bych se snažila předně zkusit pořešit to, abych nemusela bejt od pátýho měsíce ležák...já vim, asi ti to řekli jako hotovou věc, ale nevzdávala bych to a hledala bych případně i jinde;)

zmrzlinka
1. dub 2017

Jestli by ste finančně zvládli nejakou soukromnou skolku pro dite a tatinek by hold chvili pral a luxoval.Ale nevim jak to má s prací atd. Nebo najit nejakou pani v důchodu....

78marcela
1. dub 2017

Zkusila bych i nejakou maminku na.mateřský, urcite by si.nejaka rada neco.privydelala. Pokud to beru podle sebe, byla by.to skvela prilezitost, jak si moct přivydělat i s ditetem. Takze dat inzerat nebo bych se sla treba optat do skolky tam kde budete, jestli.o.nekom solidnim.nevi. klidne i tady na.koni pres skupinu o meste, kde budete.
A samozrejme nevim, co.mas za problemy, ale.ja.po dvou potratech a po sesti IVF u.prvniho tehu taky prolezela skoro celou dobu a u druheho.je vse ne sice idealni, ale lehnu si jen s malou po obede, jinak funguju normalne a vsechny vysledky zatím celkem dobry. Tak treba i ty budes mit druhe tehu lepsi..

micmic14
autor
2. dub 2017

@normalnimatka
Zial poriesit sa to nijako neda. Neviem s tym nic robit. Nechcem zachadzat uplne do detailov ale moj krcok je kvoli operacii co som prekonala.taky maly ze babo od istej vahy neudrzi...

micmic14
autor
2. dub 2017

Dievcence vnukli ste mi napady a za to moc dakujem. Urcite nieco vymyslime 🙂
Krasny den zelam vsetkym a este raz vdaka.

zmrzlinka
2. dub 2017

@micmic14 držím palce 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru