Nemůžu se dostat na stránky MK

nnniky
5. říj 2018

Ahoj maminky, prosím, mám problém, že se nemůžu dostat na určité stránky na Modrém Koníku, jedná se hlavně o bazar. Od středy mi chodí meily, že mám zájemce na oblečky, ale jakmile se přihlásím do bazaru po pár vteřinách se mi stránka ztratí. Nemáte s tím také zkušenost? Případně nevíte na koho se můžu s tímto problémem obrátit? Předem děkuji, Veronika

lusy_2008
5. říj 2018

Zdravím, mám ten samý problém jako paní Veronika. Od středy se mi na MK nezobrazuje bazar a zprávy, jinak blogy, diskuse mi jdou zobrazit.........Díky, za pomoc.

pavhanka
5. říj 2018

Též zdravím, mám naprosto stejný problém, bazar mi přestal fungovat uprostřed vkládání inzerátů, od středy mučím sebe a počítač, trochu jste mě uklidnily, že to nejsem já. Co s tím ?😲

pavhanka
5. říj 2018

Možno nahlásit zde podpora@modrykonik.cz

berenika39
5. říj 2018

Pro řešení technických problémů použij, prosím, link:
https://www.modrykonik.cz/help/#cat-technical-s...

Děkuji.

nnniky
autor
5. říj 2018

Děkuji všem za informace. Snad se problém brzy vyřeší 🙂

luciiek
6. říj 2018

Dobrý den, také mi nefunguje bazar už několik dní. Přihlásím se a za okamžik stránka zmizí.

verca38
7. říj 2018

Ahoj,bazar mi taky nefunguje..zkousela sem par tipu na opravu,ale nic..tak se chci zeptat,jestli nekam hlasit a jestli Vam jiz funguje,nebo ne..dekuji..

nnniky
autor
7. říj 2018

Ahoj, já jsem napsala na MK a přišla mi tato odpověď:

díky za nahlášení, už jich máme od maminek více. Vypadá to, že tam bude nějaký problém s Internet Explorerem. Podíváme se na to. Zkus se dočasně přihlásit v nějakém jiném prohlížeči (Chrome, Firefox, Safari...). Tam by bazar měl fungovat.

Zatím mi tedy nefunguje, ať to zkouším kdekoliv. Tak nevím kde je problém. Prosím, ostatní maminky s tímto problémem, už máte problém vyřešený?
Veronika

berenika39
7. říj 2018

Ahoj. Je víkend, tak prosíme o strpení.

@verca38 o pár příspěvků výše je link technické podpory, bylo by fajn také nahlásit, s více informacemi se pak lépe pracuje, děkuji!

berenika39
7. říj 2018

@luciiek viz můj link na technickou podporu o něco výše.