Pozdní přihlášení trvalého pobytu. Platili jste nějakou pokutu?

23. dub 2022

Ahoj, je tu někdo, kdo si nahlásil trvalý pobyt na současné adrese až po nějaké delší době, ideálně po několika letech? Platili jste nějakou pokutu, nebo s tím měli na úřadě nějaký problém?
Mám léta letouci hlášeny TP u babičky, se kterou jsem bohužel nebyla v kontaktu a teď jsem dokonce zjistila, že už na té adrese ani ona sama nebydlí, jsem tedy hlášena u cizích lidí prakticky. Bydlím ale v nájmu, takže jsem se tady "zbytečně" hlásit nechtěla a teď nevím, co mi na to řeknou, že se chci přihlásit téměř po 5 letech..

j.a.n.i
23. dub 2022

A proc by ti na to mel nekdp něco rikat, kazdemu je srdečně fuk, kde mas tp.

marimanta
23. dub 2022

Co by ti říkali? A jak by vůbec zjistili, že tam, kdes byla hlášená, nemáš žádné vazby....? 😉 Kdyby měli úředníci zjišťovat takový ptákoviny, to by měli moc fajn 😆

bassetlady
23. dub 2022

Jediný problém může být placení odpadů.

martiniquest
23. dub 2022

A kdo zjisti, ze ses nepristehovala az ted? Navic nemas povinnost mit TP tam, kde zijes. Bezne se to take rozlisuje - trvale a prechodne bydliste. Manzel ma treba dodneska TP u rodicu v dome, ktery sam vlastni. Nebyl duvod to menit.

martt
23. dub 2022

Můj táta měl trvale bydliště cca 15 let u babičky a dědy , kde uz nebydel. Žádný problém v tom nebyl. A manzel měl asi 6 let trvale bydliště u mých rodičů i když jsme tam nebydleli. Až když jsme koupili vlastní byt a končila mu platnost profesního průkazu, tak se přehlasil. A nikdy s tím nikdo neměl problém.

ito
23. dub 2022

Jsi si jista, ze tam mas stale trvaly pobyt a novy majitele ti ho nezrusili? Za tech 5 let ti vsechna posta i od uradu chodila na prechodne bydliste? Doporucuju co nejdriv prehlasit. ;)

j.a.n.i
23. dub 2022

@ito Tak novy majitel to nejspis ani nevi...