Gynekologie Pardubice. Koho doporučíte?

melousine
28. led 2022

Jsem čerstvě po laparce endometriozy. Gynkolog u kterého jsem byla do současné doby moji diagnózu zanedbal. Protože se chceme pokoušet o mimi potřebuji gynekologa rychle změnit. Rozhoduje se mezi Mudr. Středou a Mudr. Tomašulovou. Máte prosím někdo zkušenost nebo případně doporučíte někoho jiného. Budu vděčná za jakoukoli radu.

mamikry
28. led 2022

@melousine No, pokud by ti nevadil Hradec, tak ja mam dobrou zkusenost s doktorem Farragem a ted slysim samou chvalu i na doktora Bestvinu, ten zarucene bere nove pacientky.

makkyv
28. led 2022

@melousine Doporučuji Středu, dojizdim za nim. Je skvělý, diky němu se mi udrželo těhotenství, vyřešil problem, mamce našel problém, který byl od minulého MUDr zanedban a odstranil ho. Sestřička je úžasná, jsou empaticky, úžasný proste 🤗🌷

hellahella
28. led 2022

Určitě doporučuji Mudr. Mrvovou, má ordinaci na Závodu míru, je velice empatická a dřív pracovala v pardubické porodnici. Úžasně provede celým těhotenstvím, udělá i screening, tak se nemusí jinam. Sestřička je taky moc fajn.

kacenka1111
28. led 2022

@melousine Mudr. Tichý, za nemocnici. Kdysi tam byl jiný a ten byl taky fajn.

makkyv
28. led 2022

@kacenka1111 tichý je též skvělý, ale už nebere 😔

kacenka1111
29. led 2022

@makkyv aha, to se omlouvám, to jsem nevěděla ..tedy držím pěsti, upřímně nechodit tam, tak nevím, koho bych vybrala...chodíla tam uz i máma, sestřička ex Dr Dobrkovského je mamina kamarádka a máma ji měla tehdá něco kolem mýho porodu, když ještě oba dělali v nemocnici...pak vlastně si vzali práxi a jsou to partneři a teď šli do důchodu...a ma to tichý...ale má věčně narvano, cekacky mazec..

grow
29. led 2022

@melousine Za mne MUDr. Tomašulová. Byla jsem na rizikovým a hodně si mne hlídala a má i citlivý přístup, když jsem samovolně potratila. Má ráznou, ale úžasnou sestřičku. Musím za mne říct, že jsem tam hodně spokojená.

omajda88
7. bře 2022

@melousine asi už jdu s křížkem po funuse ale za mě mudr středa. mám s ím super zkušenosti a kdyby se náhodou nedařilo mimčo, tak má přímou zkušenost z pražského CAR

ifka33
19. bře 2022

@melousine doktor Tichý 👌

ifka33
19. bře 2022

@kacenka1111 byl tam Dobrkovsky úžasný lékař teď už nějaký rok dr.Tichý tak jak jsem preventivky nesnasela tady v pohode i sranda je.

radostnaa
27. dub 2023

@hellahella take u ni jsem,zatim jen kratce.Dojem mam dobry.