Fromin, kojenecká voda. Mám ji převařovat?

denousek
16. bře 2008

ahoj mam dotaz zda převařovat fromin kojeneckou vodu...je na ni totiž napsané že není třeba ji tepelě upravovat...na koj.vodě Lucce je napsano ze se ma prevarit ale na frominu je ze neni treba myslite ze se nemusi prevarovat??dekujiii 🙂

daniellka
16. bře 2008

ahoj, fromin se nemusí převařovat 🙂

denousek
autor
16. bře 2008

dekuji 😵

lenkazdenek
16. bře 2008

Denousek,nene fromin nemusíš,je to něm i napsaný mám dojem 😉

denousek
autor
16. bře 2008

no prave ze je to tam napsany tak se ptam jestli ho radeji neprevarujete 🙂

pipisek
16. bře 2008

nepřevařuju 😀 proto ho kupuju

pipisek
16. bře 2008

že se nezdžuju, hlavně v noci jen ohřeju a papáme

denousek
autor
16. bře 2008

tak to je parada...no my spime celou noc jak mame nutrilon :-ú tak dobry ale taky by se mi nechtelo prevarvat,,ja jsme byla zvykla si rano prevarit plny hrnec a pres den to jen ohrivat tak prve proto se ptam...a to je jeste ten fromin levnejsi nez ta lucka co sem kupovala a na te je napsano ze se musi prevarit tak to je bomba 😵 moc dik holky mam o starost min

lenkazdenek
16. bře 2008

Já teda nepřevařuju od 2 měsíce ani horsdký pramen a v pohodě 😉 koukám Vojtík byl takovej hezkej dárek od ježíška 🙂

malovani
17. bře 2008

My kupujeme buď Lucku, tu převařujeme, taky má bublinky, takže tam je to nutný 😀 , ale Fromin se převařovat nemusí, což je hoooodně příjemný 🙂 , žádná zdržovačka 😉

akisek
17. bře 2008

Ahoj holky, nám doktorka doporučila převařovat i Fromin, ale myslím, že to vydržím jen do šestinedělí. Po převaření zůstane na dně hrnce taková "sedlina".

denousek
autor
17. bře 2008

lenkazdenek to je pravda no mela sem eltos takovy vesely vanoce 🙂 😀 jo a horsky pramen kupuje sestrenka prej 5 l stoji 20kc!!ja jsem to tady jeste nikde nevidela ale teda je to rozdil dat ze 5l 20kc nebo ze 1,5l 13kc!

malovani lucku taky prave kupujeme a prevarujem a tak jsem zkusila vzit jednu lahev frominu ze byl levnejsi a ted doma ctu ze se nemusi prevarovat tak se mi to zalibilo 🙂)

akisek no prave taky tam ma jakousi ,,sedlinu,, po tom prevareni mu mi rika,vodni kamen to je previt,myslite ze je to vodni kamen??

a jinak kamoska mi rikala ze ji to radili v porodce ze si ma rano prevarit hrnec vody a pres den vzdycky jen prihrat tak to tak delam ale pprece jen presne mnozstvi vody se ohreje rychleji nez cely hrnec takze radeji budu kupovat ten fromin bez prevarovani a vzdycky si jen ohreju potrebne mnozstvi... 😉

gilotek
17. bře 2008

holky a vodu pak teda jen ohřejete v ohřívačce na lahvičky nebo v mikrovlnce? Já teda zatím kojím, ale pro případ.... 🙂

frog
17. bře 2008

Ahojky,já jsem jednou fromin koupila,převařila a pak když jsem ho nalívala do lahviček,tak jsem zjistila že je takovej mléčněj,nevím čím to bylo,ale vypadalo to dost nechutně..

akisek
17. bře 2008

Já převařím Fromin a pak ho ohřeju už jen v ohřívačce ve flaštičce. Ale přemýšlím koupit jinou vodu, taky se mi nelíbí ta sedlina na dně. Je drahej a pak sedlinu a zbytek vody ze dna vylívám...docela drahá legrace.

denousek
autor
17. bře 2008

akisek ta sedlina je vsude i u lucky je to asi vodni kamen ci co.....ja pouzivam lucku a taky tam je...

ja to ohrivam v malem hrnci na plotynce...je to asi nejrychlejsi...

frog on se prave prevarovat nema tak to bylo asi tim...

akisek
17. bře 2008

Až bude větší, asi převařovat nebudu. Pětilitrovek se bojím, kanystrů, abych ho neměla dlouho otevřený. Prý i tahle lahev se má do 24 hodin spotřebovat. Uvidíme.

denousek
autor
17. bře 2008

vidis to to me nenapadlo ..ze musi byt rychle spotrebovana...

frog
17. bře 2008

Já používám klasickou dobrou vodu a toma,ta je vhodná i pro přípravu kojenecké stravy,je to na lahvích napsané,1,5l,vyjde na 10,-,když je v akci tak si jí nakoupím víc..Až bude malé tak 8.m. žačnu převářet kohoutkovou,u nás je prý dobrá.

denousek
autor
18. bře 2008

kohoutkovou muze od 6mesicu ne?