Jakou značku látkových plen byste mi doporučily?

monhes
22. led 2013

myslím tím ty vše v jednoum ( žádné S,M,L) Děkuji

filipatereza
22. led 2013

Ahoj, doporučila bych ti projet si blog od Jituli, je to takový fajn úvod do látkování. Možností je totiž spousta. Některé maminky doporučují jen vše v jednom (nejvíc se asi chvállí český bamboolik), jiné maminky třeba jako já používají spíše čtvercové plenky a kalhotkové a vše v jednom mají jen na cesty k doktorovi a na návštěvy...
Až to projdeš, zkus napsat výbavičku, kterou si vymyslíš včetně značek bud sem do diskuze Látkové plenky III nebo na facebook do skupiny Poradna pro látkovačky a maminky ti poradí s tou či onou značkou, co ještě dokoupit nebo co naopak nedokupovat.
Když budeš chtít, mrkni se i do mého fotoblogu na článek rady a tipy pro začínající látkařky...
Hodně zdaru, at se daří!

(Jinak já bych ti doporučila značku Anavy...)

kamimik
24. led 2013

Co se týče AIO jsme nejspokojenější s Gaga plenama a Swaddlebees - ty jsou hodně drahé, ale dostala jsem je🙂

barbecue
25. led 2013

Já mám pro malou vícevelikostní Anavy a jsem max spokojená. AIO mám 2x a myslím, že stačí, víc mi vyhovuje plena + svrchňáčky.

nasticka
25. led 2013

AIO používáme od Tots Bots a já osobně jsem s nima moc spokojená, máme kluka valibuka, tak mu dobře sedí, manipulace je naprosto jednoduchá, zvládnou to i učitelky ve školičce 😉 Moje úplně nej plínky byly asi Anavy, ale ty jsme neměli ve variantě AIO.
Osobně ti doporučuji pročíst diskuze, posbírat zkušenosti a pak opatrně začít nakupovat. Je lepší koupit vždy 1,2 kousky od značky/druhu a vyzkoušet, co bude tvému prtěti sedět, co bude tobě vyhovovat atd.
Tak dobrý "lov" 😀

svha
26. led 2013

Pokud je to myšleno jako AIO, tak jsou asi nejlepší, co mám TotsBots, Blueberry a Swaddlebees Econappi. AIO Anavy nejsou moc savé, ale dělají malou prdelku a mají pěkné vzory. Ty AIO, co jsem vypsala také nědělají velký zadeček, ale jsou robustnější než Anavy.
Jinak doporučuji kouknout na Bamboolik, máme doma už 5 dní a zatím spokojenost, ale máme už rovnou batolecí. Nevím, jak vypadají pro kojence. Přišli s nimi dost pozdě pro nás 😀.
Pokud je myšleno vše v jednom a ne S, M, L, tak jednoznačně Tots Bots FlexiTot jednovelikostní plena, Haipa-Daipa Pastelka, Merinostar a jednoznačně Anavy 😉, na všechny uvedené v této větě je potřeba mít svrchní kalhotky. Ty jsou také buď jednoveliktosní nebo vícevelikostní.
Přeji příjemnou zábavu při objevování světa látkových plen, určitě to bude stát za to. Hana

mokhira
26. led 2013

Za mě rozhodně Anavy, ale jak už bylo řečeno jejich AIO nejsou moc savé musí se fakt často přebalovat. Jinak já jsem teď spokojená s Bamboolikem je to něco mezi AIO a klasikou-"plenka" se připne na svrchňáky a pak se jenom vyměňuje. Stejný princip jako GroVie, ale česká výroba. Jsem s nima spokojená, ale mám už komplet výbavu od Anavy, takže využívám hlavně svrchňáky (Ty má Bamboolik fakt lepší než Anavy) a pak pár těch vkládaček 😉