Polské plenky DADA - vaše zkušenosti?

michalici
6. pro 2016

Maminky,

od jedné známé jsem nedávno zjistila, že jezdí pro plenky do Polska. Jmenují se DADA a jsou prý kvalitně stejné jako Pampers. Přitom jeden balík v přepočtu na naše koruny vychází jen na 165,-. Máte s tím některá zkušenosti?

Děkuju 🙂

popelucha
6. pro 2016

@michalici Už jsou malé zásoby pro malého ve skříni. Opravdu jsou srovnatelné, teď jsem je dávala ségře pro malého a jen potvrdila. Jsou české výroby pro polskou Biedronku a v přepočtu je balík opravdu do 200,-, což je oprati Pampers - pro mě markantní rozdíl.

tehulka1167
6. pro 2016

@michalici mam nakoupeno několik balíku tak jsem taky zvedava proto že jsem na ne slyšela jen chválu. Tak uvidíme.

andysebesta
6. pro 2016

Jsou to výborné plenky!!!!Kupovali je.e je a ještě na noc kupujeme.Kvalitou opravdu odpovídají pampers,ale cena je jinde.Bereme vždy několik balíku.Občas mívají akce,ze při asi třech balikach slezli dohromady,jestli dobre pamatuju,i o šest zlotých.Žádná alergie ani zápach.Prostředníků jsme pak,když už byl větší a jen na noc kupovali z Kauflandu.Ale stačilo malo a bylo to všude a ten hrozném smrad!!!!Dada jsou fakt super,bezte do nich!!!😉

michalici
autor
6. pro 2016

A jezdíte pro ně přímo do polska nebo kupujete na internetu, příp. přes známé?

maxinkaa
6. pro 2016

Super plínky, srovnatelné s Pampers, zrovna je v Polsku na ně akce do 11.12.

popelucha
6. pro 2016

@michalici jezdím si pro ně do Polska. Mám to za "humny", mám vyzkoušené i jejich vlhčené ubrousky a jsou taky super - na to, že mám hrozně citlivou kůži a když se jimi otřu, tak bez reakce ;) a kupovala jsem i jednorázové podložky na přebalování a ty byly prý top, ale dlouhodobě jsem je neviděla...chtěla jsem je teď i pro sebe.
@maxinkaa to malé balení 1 mám do porodnice a 2 mám doma zatím dva balíky + pak pro srovnání 1 + 2 bílých Pampersek ;)

maxinkaa
6. pro 2016

@popelucha jinak vlhčené ubrousky s levandulí beru taky 🙂Mám to do Biedronky 20km 🙂

popelucha
6. pro 2016

@maxinkaa já 8 ;) blíž než našeho okresního města ;)

aiva01
6. pro 2016

@michalici z Polska bych se bala kupovat cokoliv, co neprojde zdravotnimi testy v cz.
Zvlast pak pro decka. Naposledy me sokoval caj Babicka Ruzenka (krasny cesky nazev) s echinaceou. V Kauflandu jej prodavaji samozrejme dal!

popelucha
6. pro 2016

@aiva01 nechci tady rozdmýchat nějakou blbou diskuzi...ono je to ve skutečnosti s polským zbožím úplně jinak...to my si sem od nich necháváme vozit ten největší brak za pakatel, co chce Kaufland apod...co se těchto plen týká, tak jsou vyráběny českou firmou Ontex...Nechci nikoho obhajovat, problémů bylo několik, ale zkuste si nejdřív zajet do Polska a srovnat u nich a u nás prodávané výrobky...

magdadunajova
6. pro 2016

Ja muzu doporucit taky. A jak tady vyze psala @popelucha, vyrabi je Ontex- oni delaji taky albertovske Smoule.

jahodnice
6. pro 2016

Taky kupujeme, pomer kvalita cena - super

aiva01
6. pro 2016

@popelucha mam tomu rozumet tak, ze Ontex je vyrabi pro Polaky a my si je tam jezdime kupovat? A Ontex je pod svoji znackou prodava take v CR???
Napsala jsem nazor na polske zbozi a jako pr.uvedla z posledni doby caj v PL vyrobeny pro Cesko plny pesticidu a toxinu 8x prevysujici normu. Ale jinak at si kazdy kupuje pro svoje dite co chce. Hlavne, ze je to levne. Ono v Pamperskach je lepidlo, ktere by tam take byt nemelo... jen muj pohled na vec.

zandi
6. pro 2016

Jsou srovnatelné se zelenýma pampers, rozhodne ne s bilyma. Ta kvalita bilych pampersek je jinde. Navic pres noc malymu nevydrzi, kdezto bile pampersky bez problemu.

popelucha
6. pro 2016

@aiva01 ano, Ontex je vyrabi pro polsky trh a tady se kupuji jen dovazene. Vsak ja rekla taky jen svuj nazor. Ale nejdrive byste si mela overit, jak to v Polsku opravdu je...mnohe veci maji lepsi nez my, tot muj nazor a moje vec.

prostenika85
6. pro 2016

Toto téma tu je skoro tak často, jako "jsem/nejsem těhotná?". Archiv je na zkušenosti bohatý až, až. Stačí se podívat, než založíš další diskuzi.

monulec
16. pro 2016

My jsme teď už přešli na dvojky ale měla jsem čtyři balíčky DADA koupené na doporučení kamarádky a byla jsem s něma spokojená. Oproti tomu jsem teď koupila Pampers Premium Care - prej nejlepší na trhu - HAHAHA!!! malý se mi po nich osypal na zadečku, už týden to léčíme.....hrůza. Chuďátko malé moje. Ale někomu samozřejmě pasují.

Neměl by někdo o tyto plenky zájem? Jsou to vel.1, Pampers Premium Care, balík je rozdělaný, je jich 80 ks, prodám jednu za 3,- kč.

Okolí Uherského Brodu....

kami1984
16. pro 2016

Používám pro malého 2roky a nejlepší plenky na světě🙂)

juliemichal
16. pro 2016

Maminky a prosím kde pro ně jezdíte do Polska? 🙂 jsem s Ostravy,takže to mám blízko do Zahrádek anebo do Polského Těšína děkuji 🙂

alcar
16. pro 2016

Ja s nima spokojena nebyla. Dcera je mela vzdycky procurane vepredu, ze to pretekalo a vzadu sucho.

@juliemichal my jezdime do Krzyžanovic a myslim, ze jeste za Olzou je jedna.

juliemichal
16. pro 2016

@alcar moc děkuji 🙂 a ještě se zeptám je to kousek od hranic? 🙂 já Polsko moc neznám,ale ráda bych jsem si tam taky pro ty plenky zajela 🙂 teď je mám objednané od jedné paní 🙂

slunina
16. pro 2016

Já je normálně objednávám přes net https://www.dadaplenky.cz/ mají často akci 4 balíky za 800,- Zatím se mi nestalo, že by je děti pročůraly, jako tomu je u Pampersek.

nika
16. pro 2016

používám Dada premium na cesty a někdy na noc, jinak látkujeme a jsou to první plenky které nesmrdí chemií jako Pampersky a jsou skvělé. cena i ostatní. a tím že je to česká výroba jen pro polský trh, škoda že nejsou i u nás.

z_u_z_a_n_a_1988
16. pro 2016

My pouzivame take Dada plenky, objednavame je na internetove strance, ktera uz je tu zminena - dadaplenky.cz a jsem s nima moc spokojena, paradne saji a neprotekaji! 🙂

mmajda
16. pro 2016

Ja je koupila na základě recenzí tady-ze jsou srovnatelné s pampers A za sebe můžu říct že s bílými tedy ne. Ano bílé "smrdí"ale jsou daleko kvalitnější. Pokud ale srovnávám s ostatními na trhu- sovi, albert, babylove tak jsou velmi dobre. Já objednala na www.dadaplenky.cz

eileenk
16. pro 2016

Za mě spokojenost, přirovnala bych je k Pampers, něco mezi zelenými a bílými 😉

zirafka1988
16. pro 2016

Používám už jen tyto. Dada premium jsou opravdu jak bíle pampersky. Ty extra soft jsou taky dobré ale my berem ty premium. Je tam rozdil par korun. Po oranžových pamperskach I po smoulich z Alberta se malý oprudil. Za me 100 % spokojenost.

alcar
16. pro 2016

@juliemichal ano, je to kousek od hranic. Mapa napoví. 😉

juliemichal
16. pro 2016

@alcar moc děkuji 🙂 🙂 určitě tam zajedu se na ty pleny podívat 🙂 🙂 snad to najdu,popř. se poptám ještě někoho tam jak se tam dostanu 😀

nika
4. led 2017

www.biedronka.pl má akci na plenky Dada premium, cca 19zl za balík.