•
13. kvě 2014co mi poradila porodní asistentka: první dny raději ničím nemazat, později homeopatickou mast Traumeel S. Já mám ale skvělé zkušenosti s Hemagelem, ten mi po nástřihu hodně pomohl, a zacelil to i když se mi rána rozjela, a šití rozpadávalo. Taky jsou dobrá homeopatika polykat, např. Arnica Montana 9CH. A příp. i sedací koupele v odvaru z dubové kůry.
1
@rerycha já jsem hned po porodu natírala šití Hemagelem (kromě toho ještě sestry na šestinedělí používaly sprej Dermochlorophyl) a ještě jsem používala mycí gel od Herbalonu s kaštanem a hojilo se mi to pěkně.
Jinak ve Zlíně moc nenastřihávají, spíš to nechávají, pokud tkáň "praskne" sama...
Jinak ve Zlíně moc nenastřihávají, spíš to nechávají, pokud tkáň "praskne" sama...
Na začátku bych ničím zbytečně nemazala, max koupele v dubové kůře a co nejvíce větrat a sprchovat a bude to ok. 🙂
@rerycha preco riesi nastrih ked este nebol, kupit si epino alebo aniball a nebude ani skrabanec, hmmm? 😎
Měla jsem gel z dubové kúry, nástřih malý, hojilo se to v pohodě. Druhý porod bez škrábnutí (už jsem věděla co a jak a taky s epinem jsem trénovala mnohem poctivěji), takže to jsem neřešila nic. Epino doporučuju jako prevenci každopádně. Možná bych bez něj i při prvním skončila hůř, fakt mi ten porod moc nešel.
@rerycha tie peniaze som nikdy nelutovala bola to najlepsia investicia pocas tehotenstva a pus peniaze za dulu. inak existuje aj aniball ktory je lacnejsi. a ked ani na aniball nemas tak ti uz len ostava ukecat doktora aby si mohla rodit v inej polohe ako klasicky a aby nestrihal. snad som pomohla
a da sa kupit aj epino z druhej ruky 1500kc nie je tak suma alebo este myslim menej za dokonca novy aniball
a da sa kupit aj epino z druhej ruky 1500kc nie je tak suma alebo este myslim menej za dokonca novy aniball
Začni psát odpověď...

Odešli