•
24. čer 2008ahojky, hovorí sa, že keď prestaneš kojiť. ale ja som ju dostala hneď po mesiaci. a odvtedy stále v klasickom kolobehu. :-p
0
Vdaka kocky. no som zvedava ako sa to zvrtne. U mna nic moc.Mam pocit ze sa to len rozbieha Som prekvapena ale zase je to prva tak uvidime. Cherub tych 5 tyzdnov ti teda nezavidim. A co ti na to povedal gynekolog. Ved to nie je normalne. viem ze u kazdej zeny je to indi vindi ale tych 5 tyzdnov je trosku moc nie?
Certica asi v tom bude genetika v tom co sa tyka menzesu.Ja len ze este nemuel prist😞 ale co narobime?🙂
No tiez sa cudujem ze malu kojim tak dlho. V podstate ju vobec nedokrmujem. Akurat co papa jablckove vyzivy. kym jej staci mliecko a neprotestuje tak ani nebudem dokrmovat. Zacali sme s prikrmami a mala zapchu takze este nie je pripravena na to aby som do nej tlacila nieco ine ako MM. A ten ubytok mlieka je asi tym ze si uz menej pyta. tak sa nastavujem na iny rytmus kojenia🙂
Certica asi v tom bude genetika v tom co sa tyka menzesu.Ja len ze este nemuel prist😞 ale co narobime?🙂
No tiez sa cudujem ze malu kojim tak dlho. V podstate ju vobec nedokrmujem. Akurat co papa jablckove vyzivy. kym jej staci mliecko a neprotestuje tak ani nebudem dokrmovat. Zacali sme s prikrmami a mala zapchu takze este nie je pripravena na to aby som do nej tlacila nieco ine ako MM. A ten ubytok mlieka je asi tym ze si uz menej pyta. tak sa nastavujem na iny rytmus kojenia🙂
ja som uplne prvy krat dostala uplne slabu - taku jednodnovu menstruaciu 11 mesiacov po porode, potom este raz tiez taku onicom no a vcera (13 mesiacov po porode) som dostala prvy krat taku normal ako som mavala pred porodom. kojila som do 12 mesiaca. posledny mesiac uz len rano a vecer takze moze byt ze preto sa mi spustila. aj tak som rada ze ma to tak dlho obchadzalo :-N
Začni psát odpověď...

Odešli