•
7. zář 2012Celkem jsem nabrala 16 kg, v porodnici jsem nechala 8 kg, dcera vážila 3.370 g
0
10kg zůstalo v porodnici, malej měl 3,55kg, ale po šestinedělí jsem přibrala skoro 6kg a nešlo to dolů, nekojila jsem tak možná o to horší. Jediný co mi až pomohlo byla vyvážená a zdravá strava od ffmenu a taky jsem nemusela vařit, nějak jsem to všechno nestíhala, takže to byl pro mě osobně velký přínos.
přibrala jsem +8,5 kg, v porodce jsem nechala 5,5 kg a po 4dnech doma jsem shodila další 4kg, takže jsem měla ještě o kilo míň 🙂 malá měla 2900g
Pobyt nejdříve na rizikovém těhotenství a pak po porodu na šestinedělí byl tak vyčerpávající, že jsem se vracela domů kost a kůže. Nevážila jsem se, ale rozhodně jsem si domů žádná kila navíc nenesla, spíš jsem šla do mínusu 😞 Ještě bych asi měla dodat, že jsem přibrala 6 kg a malá vážila 2,70 kg.
U prvního syna jsem přibrala jen 4 kg, on měl při narození přesně v termínu 4,1 kg a v porodnici jsem nechala 9 kg...
Teď u druhého jsem rodila o 4 týdny dříve, přibrala jsem necelá 4 kg, syn měl 2,9 kg (v termínu by to asi opět byl macek) a nechala jsem tam 10 kg, takže mám opět o dost míň než před otěhotněním...
A to jsem přitom zavodněná vůbec nebyla, za obě těhotenství jsem neměla jediný otok, ani teď v létě...
Nevím, čím to je, ale moje tělo těhotenstvím prostě hubne 🙂
Teď u druhého jsem rodila o 4 týdny dříve, přibrala jsem necelá 4 kg, syn měl 2,9 kg (v termínu by to asi opět byl macek) a nechala jsem tam 10 kg, takže mám opět o dost míň než před otěhotněním...
A to jsem přitom zavodněná vůbec nebyla, za obě těhotenství jsem neměla jediný otok, ani teď v létě...
Nevím, čím to je, ale moje tělo těhotenstvím prostě hubne 🙂
tak ja nabrala 25 kg,v porodnici nechala 10 kg,mala mela 4 kg...vsechna nabrana kilca jsou dole,ba co vic,podarilo se mi celkove shodit 37 kg
já jsem nabrala 28kg malá měla 3,60kg v porodnici jsem nechala 15kg a zbytek mám už dávno dole a ještě k tomu -10kg a chci ještě 10 dát dolu. 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli