Laktační psychóza, za jak dlouho jste se vyléčily?

aluskab
23. bře 2014

Ahojda,sem maminka svou holčiček 2,5lete Terezky a 3týdenní Tyny,po porodu sem začala trpět silnou poporodní depresi,díky tomu ze,sem se ze začátku dostala do rukou doktorů kteří s mým stavem nechtěli mít nic společného se muj stav prudce zhorsoval až včera sem našla psychiatra který sem mi dal prášky na uklidnění aspoň do zitra kdy jedu k psychiatricce která je na to specializovaná,pokud mate zkušenost,chtěla bych vědět za jak dlouho jste z toho byli venku popr.bez léků atd? Ja ted nemam ty hrozný stavy ale jakmile přestává lék účinkovat,bójím se ze se to zase vše vrátí atd. Děkuji VŠEM za nazory.

pluba
24. bře 2014

@aluskab Jak dopadla návštěva lékaře? Zaměřuji se na léčbu stresu a emočních potíží, pokud budete mít zájem a práci přes skype (hodina na vyzkoušení zdarma), tak se ozvěte.

aluskab
autor
25. dub 2014

Byla mi konstatováná generalizovaná úzkostná porucha,beru AD na rok,už je dobře...Jen je třeba nebát se a vyhledat pomoc,já sem věděla že bych to dlouho nevydržela..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru