•
21. črc 2007já se vážula až doma 🙂 teď po skoro šestinedělí mi zbývá shodit 1O kilo ]-(
0
Ahojte vidim,ze je to velmi individualne,aj priberanie a zhadzovanie 😎
Ja som pribrala 10kg,v porodnici som nechala 5kil.A teraz mam o 2,5 kilecka viac ako pred otehotnenim.Takze som spokojna. 😉 🙂
A verim ze spokojne ste vsetky x-) ,pretoze mate doma krasne deturence,pre ktore sa to oplatilo...
Ja som pribrala 10kg,v porodnici som nechala 5kil.A teraz mam o 2,5 kilecka viac ako pred otehotnenim.Takze som spokojna. 😉 🙂
A verim ze spokojne ste vsetky x-) ,pretoze mate doma krasne deturence,pre ktore sa to oplatilo...
před otěhotněním jsem díky rotopedu shodila za půl roku 10 kilo, a to jsem jezdila většinou obden na 45 minut. Měla jsem nejlehčí převod, ať mi nerostou stehna, ale jezdila jsem rychlostí v průměru 40 km/h. To se pak krásně celá zpotíš a rozpouští se špeky z celého těla. Shodila jsem hlavně na bocích a břichu 😉 .
já už se pomalým tempem na tu dobu dostala. Začla jsem asi na 20 minutách, ale ani zaboha nemůžu zvýšit rychlost nad 35 km/h :-N . Začla jsem s tím teprve nedávno, asi týden před koncem šestinedělí. Navíc mě někdy začne bolet jizva po císaři, tak toho raději nechám a zkouším jindy. 😞
a hubneš kdyz cvičíš teď? to už cvičíš aspoň tři týdny ne? já mám kolikrát problém uspat Davídka a v tý chvilce mezi kojeníma vyžehlit a poklidit, hoďku na rotoped bych tam asi ještě nenacpala :-S
to jsi po císaři dicela ryhle fit to koukám 🙂 v porodnici holkám po císaři říkali že v šestinedělí nemůžou skoro nic a potom pomaličku cvičit 🙂
to jsi po císaři dicela ryhle fit to koukám 🙂 v porodnici holkám po císaři říkali že v šestinedělí nemůžou skoro nic a potom pomaličku cvičit 🙂
když chci večer pojezdit, manžel na hoďku malou pohlídá, tak mám na to klid, ale kolikrát jsem tak dobitá, že jsem ráda, když si můžu odpočinout. Podařilo se mi prozatím shodit 2 kila. S tou jizvou jsem taky měla strach, abych si něco nepřivodila. Ale ono to ježdění nezatěžuje přímo břicho, tak jsem to riskla.Přímo břišní svaly chci začít cvičit až teď a k tomu připojit Rotanu na boky. 😉 . No, plány to jsou dobré, uvidíme, jak snadno se budou realizovat 😃 .
Já jsem přibrala v těhu 20 kg :-p a v porodnici jsem nechala asi tak 8 kg. Pak to šlo dolů docela rychle. Teď mám tak stejně jako před otěhotněním, ale ještě bych chtěla tak 5 kg zhubnout... Hlavně bych potřebovala cvičit na břicho, ale nějak nejsem schopná se donutit :-| Po tom celodenním maratonu jsem unavená a sotva sbírám sílu...
ja som pribrala 14 kg v den porodu som mala 59 kg a po porode este v prordnici som sa avzila a mala som 53 kf takze 6 kg hned dole
Holky, já už jsem sem psala...že po příjezdu z porodnice jsem měla hned 9 kg dole (při přibrání v těhotenství 4kg), takže mín než před tím. Kojení je pěkná odtučnovací kůra 🙂 Ale taky když kojím, tak nic moc nemůžu jíst (kvůli prdíkům malé), tak si jeste sakramentsky rozmyslím, než něco sním! Tak tímto způsobem ani přibírání moc nehrozí 🙂
Já jsem přibrala 17 kg , po porodu jsem měla jen 5 kg dole, ale šlo to postupně rychle dolů, teď mám zhubnout "jen" 4 kg a jsem na původní váze .Jsem 8 týdnů po porodu a plně kojím.
ja jsem se poprve vazila az doma - sesty den po porodu a v porodnici jsem nechala skoro 10 kilo (pribrala jsem 17)
jenze pri kojeni jsem rozezranejsi nez driv a taky mam vetsi potrebu sladkeho, takze jsem pak 5 kg zase nabrala 😞 ]-( takze ted mam vlastne jen 7 kilo dole a pride mi , ze spis pribiram nez hubnu. ]-(
jenze pri kojeni jsem rozezranejsi nez driv a taky mam vetsi potrebu sladkeho, takze jsem pak 5 kg zase nabrala 😞 ]-( takze ted mam vlastne jen 7 kilo dole a pride mi , ze spis pribiram nez hubnu. ]-(
Ja jsem se vazila asi ctvrty den v porodnici a mela jsem dole ze 14kg, ktere jsem nabrala celych 10...ale jen dcera vazila skoro 4kg🙂
já jsem po porodu doma vážila o 11kg méně. za těhu jsem nabrala 14kg a mám asi 3kg stále. jím dosti a sladké je moje drga vždy po kojení. 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli