Strie. Jak urychlit jejich blednutí?

kacamura
2. dub 2010

ahoj, jsem po porodu už 4 měsíce a pořád vypadám jak zebra... vím, že se striemi nic neudělám ale prý po čase vyblednou nedá se to nějak urychlit??? docela bych si v létě chtěla obléknout plavky 😎, a chtěla bych aby byly ta jizvy aspon vybledlé když už ni jinýho...

teddyna
2. dub 2010

ahoj kacamuro.mám stejný problém - jsem po porodu 4,5 měsíce a strie JEN na bocích se mi udělaly až před dvěma měsíci.v těhotenství nic.mažu to olejem proti striím,ale houby to pomáhá,tak taky už nevím co s tím.léto se blíží a dvojdílky plavky nepřichází v úvahu.aspoň že břicho mi zůstalo bez strií.ale za to pěkně špekaté ☹ .ale to už je do jiného tématu

ygreen
2. dub 2010

kacamura - se striema nic neuděláš a myslím si, ale je to jen moje laická teorie že pokud jsou čerstvé, tak by to chtělo asi nevystavovat sluníčku, jako ostatní jizvy, aby nezůstaly tmavší navždy. Takže asi celo plavky ideálně s UV.

Za krémy na strie bych peníze nevyhazovala, to možná spíš nějakou mast na jizvy z lékárny. A čas. Až vyblednou a zacelí se, tak si je můžeš nechat zbrousit. Nevím jestli na pár kousků by šlo vyzkoušet laser.

Já mám popraskané celé břicho, ale mě to netýrá, páč musím na celou plastiku břicha 😉

kacamura
autor
2. dub 2010

no hezké.. já mám pruhatý celý břicho zadek a nohy... napřed jsem nepřibírala, ale za pslední čtyři měsíce dvacet kilo no a bylo to... asi se vlétě budu kopat v džínách a v triku no :D... laser chci určitě vyzkoušet ale to až po druhym,chtěla bych ještě jednoho prcka 😉

egrzuz
2. dub 2010

Ahoj, jsem dva roky po porodu dvojčat a teď teprve se strie vybledly, myslím si, že to nelze nějak urychlit, prostě během několika měsíců zesvětlají, u mě to začalo až po roce blednout a teď jsou úplně světlé.
Tak hodně štěstí

verisek
2. dub 2010

ahoj, mne se udelaly na bocich, i kdyz mazu drahym kremem, tak jsem volala zname co pracuje na plasticke chirurgii, ta strie nesmi byt do hloubky, pokud je spis do fialova a neni hluboka, da se to resit laserem tak 2 mesice po porodu, ten tomu hodne pomuze..

kacamura
autor
2. dub 2010

budu mít ošklivý břicho ☹

hancicule
31. črc 2010

Holky, tak urcitě zkuste Trilastin, je to asi jediný krém, který pomůže, když už se strie udělaly. Dokázal mě zbavit dost širokých strií na břiše (právě z těhotenství) a na bocích (z puberty). Vyhovoval mně naprosto ve všem, kromě ceny, ta mně teda naopak hrubě nevyhovovala, ale co naděláš. Jde objednat na www.zbavsestrii.cz a nevím, jestli i někde jinde třeba za míň. A působil i docela rychle. Slibují, že výsledky máš vidět tak do měsíce, a mně se strie začali zmenšovat už po deseti dnech, to mě hrozně povzbudilo. Tak hodně štěstí.

grossala
13. dub 2014

Ahoj,jsem po porodu dvojcat a ihned jsem po nem bricho zacala mazat trilastinem a jizvy mi zmizely,cca po pul roce uzivani..mela jsem je pres cele bricho,takze za me DOPORUCUJI!!.....Pouzivala jsem jej i na stare jizvy na vnitrni strane stehen,ktere mam od puberty, tam ovsem nezabral.Ale pomohl 100%,ale na jizvy cerstve........stalo me to 8tis,mazala jsem cele bricho cca 6 mes....
Hodne stesti

avantgarda
11. kvě 2015

Mě vybledly po několika měsících (už si nepamatuji přesně, jak dlouho to trvalo). Ale teď když jsem znovu těhotná a mažu se Bepanthenem proti striím, pozoruji, že se strie, které vznikly při prvním těhotenství o něco zmenšily - nejsou tak hluboké a široké, jak byly dřív.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru