Výhřez konečníku po porodu. Nezmizí to časem?

brittta
25. črc 2011

Ahoj holky, prosím nemá některá z vás zkušenost s výhřezem konečníku po porodu. Mě se nejprve asi v 7.měsíci udělaly vnější hemeroidy a při porodu, při tlačení se to ještě zhoršilo. V šestinedělí jsem si nechala udělat zákrok přístrojem hemoron, což mi hodně pomohlo, ale stejně mi tam "něco" zůstalo. Prý to nejsou hemeroidy, ale výhřez konečníku a že se to někdy stává a operační odstranění by bylo dost bolestivé atd... Mě to teda dost trápí i když to je v podstatě jen estetický problém. Nemůže to zmizet samo časem? Nemá s tím někdo zkušenost?

akdar1
26. črc 2011

@brittta Ahoj. Ja se v tom az tak nevyznam... Bohuzel do porodu jsem slovo hemeroid neznala...ted je to nejproklinanejsi slovo - netusim, jak se toho zbavit!?! Jak vypada vyhrezly konecnik???

brittta
autor
26. črc 2011

@akdar1 no neni to tak hrozný jako vnější hemeroidy vypadá to jako malinkej vnější hemeroid prostě je tam něco "navíc". A zbavit se hemeroidů můžeš snadno na proktologii např. přístrojem Hemoron ten odstraní jak vnější tak vnitřní nehradí to teda pojišťovna zaplatila jsem 3000kč ale stojí to za to není to nic příjemnýho, ale to ty hemeroidy taky ne že? 🙂 pak 2 dny klidový režim a je po problému. S tím konečníkem je to trošku něco jiného...

akdar1
26. črc 2011

@brittta Dekuji za informaci... Ted s tim stejne ic nenadelam, nebot klidovy rezim s dvema detmi neznam ☹ Zatim zkusim masti a pak se rozhodnu... Ale dekuji a drzim palce k anlezeni odpovedi!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru