Zavinování dělohy? Bolest v podbřišku

bauskka
2. lis 2017

Ahoj maminky,jsem 3 tydny po porodu a mam takovy problem. Plne kojim a uz vcera mi zacala menstruace. Boli me v podbrisku a v noci jsem mela prujem, ktery me docela rothodil. Od te doby mam podbrisek takovy napjaty a mam neustaly pocit na stolici. Vetry odchazi normalne a ve strevech mi taky stale skrunda. Normalne jim. Napadlo me ze to muze byt k tomu menzesu, muze to byt i z nervozity, z nevyspani a mozna i ze se stale stahuje deloha? Mela jste nektera podobne pocity?

linee
2. lis 2017

@bauskka nechces zavolat dr.? A nebo zajit do porodnice? Mne to na MS u plne kojeneho ditete prijde hodne brzy. Podle mne ti jeste pokracuji ocistky. Jinak tu bolest co popisujes jsem mela i ja, bylo to zatahovanim delohy a ocistkami po porodu. Ale nemela jsem prujem, spise jsem mela opacny problem🙄
Zkus zavolat dr., muzes mit proste klasicke ocistky nebo v tobe mohlo malinko jeste neco zustat. Na MS mi to opravdu prijde brzo, to se podle mne ani sliznice po porodu nestihla nejak dat dokupy a narust. Drzim palce.

astyna
3. lis 2017

Mě to spíš připadá jako střevní viroza - nedávno jsme ji prodělali všichni doma a průběh to mělo podobný. Taky mě bolelo v podbřišku, průjem byl, pomohla až dieta (krekry, čaje, "polystyren", rohlíky a postupně přidávat další jídlo). Pokud si neupravíš stravu, škrundat bude taky, jsou tam asi nějaké bakterie, které tam nemají, co dělat a je potřeba je dostat pryč. Pomohly mi i lactobacily a Smecta (taky kojím).

Menzes to nebude - to jsou ještě očistky, ty odchází s různou intenzitou a obvykle na konci 6nedělí končí.

Stahování dělohy už pominulo, to je během pár dní cítit.

robin92
3. lis 2017

@bauskka Muze to byt i z toho zavinovani delohy, Kdyz jsi prestala krvacet a pak zase zacala nemusi to byt menstruace, ale jeste zavinovani delohy a odchod necistot. Jinak ja od porodu mam prvni den menstruace i prujem. Jen prvni den a pak zase v pohode. Zajdi si radeji k dr at te zkontroluje a rekne ti co a jak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru