Je to samovolný potrat?

atei
11. črc 2016

Zdravím všechny.

Jdu rovnou k věci. S přítelem jsme spali několik let přerušovaně, bez HA a kondomu. Poslední 2-3 měsíce to necháváme na přírodě.

Minulý týden - cca 25.den cyklu začalo špinění, čekala jsem, že tedy do druhého dne přijde menstruace. Jenže druhý den špinění ustálo, třetí den opět slabé (tmavé) špinění, čtvrtý den opět nic, pátý den špinění.
Už mi to přišlo divné, řekla jsem si, že ještě pár dní počkám a pak si udělám těhotenský test.

Na víkend jsme měli plánované práce na terase, tahali jsme těžké cihly (cca 20-30 kg), já teda sama ne, ale ve spolupráci s někým dalším jsem vždy ty cihly přesouvala. A zhruba za dvě hodiny se spustila menstruace (a to bylo 30. den cyklu).

Tak mě napadlo, jestli jsem si tou prací nezpůsobila "potrat"? Vím, že je to takové věštění z koule, ale nikdy jsem takovýto průběh špinění neměla, menstruace byla pravidelná (někdy o dva dny dříve, jinak pravidelně 28. den).

Popř. máte nějaké zkušenosti, čím jiným by tohle mohlo být? Zkušenosti s gynekologickými potížemi nemám, na pravidelných prohlídkách bylo vždy vše ok.

Díky za odpovědi.

evulina77
11. črc 2016

podle mě ne, ale možný je všechno...
Jinak ti radím, nepátrej a nevrtej se v tom. Prostě jsi to dostala, tím to končí. Hlavu vzhůru a hodně štěstí při dalším snažení...

andreaandrejka
11. črc 2016

@atei Myslím, že to potrat nebyl..třeba jen trochu rozhozený cyklus..příště se určitě zadaří 🙂

astyna
11. črc 2016

souhlasím s evulina77, ikdyby to potrat byl, tak embryo asi nebylo v pořádku. Já jsem tahala těžké věci (pracovala jsem ve skladu a v obchodním oddělení) celé těhotenství a nikdy nic 🙂 a to byla asi tuna týdně.

relaxcc
24. zář 2016

Holky a kdyz mi bylo potvrzeno tehu 6 tyden a ted slabe krvacim? Lekar mi udelal vaginalni vysetreni,rikal ze muzu druhy den spinit,jsou to uz 2dny a spineni to neni :(

tahejhula
24. zář 2016

@relaxcc Zajed na kontrolu. Tady ti tezko nekdo rekne, co se deje. Pro tvuj klid to bude lepsi.

relaxcc
24. zář 2016

Jen zkousim zda treba nekdo po vysetreni take slabe nekrvacel. Dekuji

tahejhula
24. zář 2016

@relaxcc Samozrejme muzes. Sliznice jsou prekrvene. A pokud treba delal stery na cytologii, tak tam zastoura vic. Ale pokud mas obavy, klidne zajed na kontrolu.

relaxcc
24. zář 2016

Jojo stery prave delal... Pockam do pondelka pokud se to nerozjede vic.Dekuji moc. Pomohla jste mi.

relaxcc
26. zář 2016

Tak jsem dnes byla na kyretaz... Jak me je smutno ;(

andryyysssek
26. zář 2016

@relaxcc to je mi líto ☹ ale neztrácej naději,příště se určitě zadaří,a bude vše v pořádku 😉

relaxcc
27. zář 2016

@andryyysssek Keeezby to slo tak jak si to predstavuju... :( Je to muj druhy potrat a jsem z toho vydeptana vic jako u prvniho..a to mam doma uz krasnou holcicku... 🙂