Prodloužené řasy v těhotenství. Můžou mít špatný vliv?

ivaivana
11. kvě 2012

Ahoj všem, jsem v 6tt+3. CHtěla bych se vás zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s prodlouženýma řasama. Poslední dobou mně dost drážní a "dusí" lepidlo, který se řasy lepí. Chodí tam i další těhotné a také jedna doktorka, která je těhotná také. Tvrdí, že je to v pohodě a ničemu to nevadí, ale přesto.....Nevíte někdo náhodou, jestli může to může mít nějaký špatný vliv??

pe.martina
11. kvě 2012

Já jsem chodila na řasy před těhu, v průběhu těhu i teď ale nevzpomínám si, že bych někdy to lepidlo cítila 😕 zkuste se zeptat jestli by nemohla kosmetička používat jinou značku lepidla. Na mimčo to snad vliv mít nemůže 🙂

yesu
12. kvě 2012

Já nosila řasy před těhu i teď, ale nikdy sem to lepidlo necítila, asi dvakrát se mi stalo, že mě po aplikaci chvilku štípaly oči, ale za chvilku to přestalo....možná má paní, co ti to dělá nějaký agresivní lepidlo.

kixi
13. kvě 2012

no, podle me jsou prodlouzene rasy zatim velkou novinkou a to jestli to muze nebo nemuze mit vliv se asi pozna v budoucnu...spise bych verila tomu, ze ta troska lepidla nemuze nic zpusobit, ale kdovi...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru