Funguje nošení v šátku na prdíky?

misha80
25. říj 2016

Ahoj maminky, prosím vás o radu, kdo už s tím máte zkušenost.. Naše malá dost trpí na prdíky. Někde jsem vyčetla, že je na to dobré nošení v šátku. Pomohlo vám to někomu? A v jaké poloze jste nosily? Malé teď budou 2 měsíce. Je fakt, že v kočárku sice spinká, ale pak ji prdy probudí a začne řvát. Procházky jsou tím pádem naprd 🙂) Doma ji dost nosíme na tygříka a většinou v této poloze usne, takže si říkám, že by to mohlo být s šátkem podobné. Přece jenom miminko lépe spí, když je přilepené na mamince 🙂 Předem děkuji za rady.. Míša

lucieja
25. říj 2016

Určitě funguje, bříško je v teple a mimi v dobre poloze. Koukni na YouTube - kříž s kapsou uvnitř. Popř. najdeš na fb určitě nějakou regionální skupinku a holky rady poradi s nosenim i s výběrem satku.

silvapokorna
25. říj 2016
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

Ahoj. Já nosila v šátku, ale hlavně v Manduce a dost se to osvědčilo. Jednak bylo dítě klidnější, protože bylo u mámy a pak já nosila hlavně připláclé na hrudníku, takže masírování bříška u toho určitě proběhlo. Jinak technicky úplně nevím, ale určitě byla malá spokojená. Ještě nám fungoval gél Pupík a hlavně masírovat bříško, cvičit nožkami, polohovat na bříško a teplo (koupel, nahřátá plena nebo polštářek). Jde o to, aby se střeva hýbala co nejvíce a tím se obsah ve střevech posouval dál a ven pravidelně. Prdíky trápí děti, které se ještě sami nehýbou. Držím palce!

misha80
autor
25. říj 2016

@lucieja děkuji za tipy, zkusím najít i kontakty, s úvazama si raději nechám poradit.

misha80
autor
25. říj 2016

@silvapokorna Děluji, my právě vyzkoušeli už všechno, co se dá. Někdy to pomůže, jindy bohužel jen rourka :( Manducu doma mám, ale chci ji začít používat, až bude držet hlavičku, té novorozenecké vložce moc nevěřím. Jinak zítra jdeme k MUDr. na výtěr, kdyby bylo náhodou něco ve střevě. No uvidíme, moc na to nesázím, spíš to vidím tak, že budeme muset přetrpět ještě měsíc a pak to snad bude lepší.

adypro
25. říj 2016

Ahoj, naší malé taky budou teď dva měsíce a také hodně trpí na bříško, tedy myslím si, že jo. Jco zabírá je právě šátek. Mám rychlošátek caboo a jsem spokojená, nosím vertikálně, ale dbám hodně, aby měla zajištěnou hlavičku (dávám za krk srolovanou plínku), nemusí se uvazovat, jednou nastavíš a už jen oblečeš a umístíš dítě. Já totiž ty úvazy neumím, mám ještě elast. šátek po prvorozené, ale moc to neumím, tak jsem se nechala inspirovat caboo šátkem a jsem moc spokojená. Jinak se také těším na manducu. Někdy nevím, co bych si bez šátku celý den počala. Je to záruka klidu 🙂 Taky věřím, že časem bude líp.

petuliee
25. říj 2016

my malou nosily v šátku od narození a s prdíkama nebyl problém. Určitě bych zjistila tu regio skupinku a poptala se holek tam, s vázáním si vůbec hlavu nelam taky sem z toho měla hrůzy a nakonec sme pokořily i záda :D držím palce at to u dr dobře dopadne. Nošení zdar! 🙂