Které nosítko pro novorozence?

lucosek30
10. zář 2017

Maminky mám dilema které nositko pro novorozence. Storchenwiege nebo Tula FTG?

monaluza
10. zář 2017

Znam jen Storchenwiege, ale muzu doporucit, poridila jsem pro druheho syna a uplne bez problemu se mi ho podarilo navazat (vek 2 tydnu) a behem chvilky v nem usnul, coz beru jako takovy dukaz, ze je mu pohodlne 😉.

martiniquest
10. zář 2017

Zumbuccu 🙂 vim, ze neni ve vyberu, ale je to paradni nositko, ve kterem muze byt miminko uz od narozeni (da se totiz perfektne postahovat) a zaroven vydrzi do konce nosiciho obdobi. Je ze satku, takze velice prijemne. Akorat se hur shani. Sije se na Slovensku a k sehnani je jen na jejich Facebooku nebo z druhe ruky. Mame ho doma 2 tydny a lituju, ze jsem ho nekoupila driv. Vyzkouseli jsme jich totiz hodne.

leki
10. zář 2017

Me bylo hodne doporucovano Storchenwiege, ale nakonec budu zustavat u satku pro začátek.

liliprili
10. zář 2017

Z techto dvou radeji storchenwiege, prijde mi mekkci. Nevyhodou je to, ze urcite nevydrzi cele nosici obdobi. Tula je super, ale nerekla bych, ze je vhodna uz pro novorozence (stejne jako napr manduca, prestoze ma novorozeneckou vlozku) a i kdyz je ftg nastavitelne, pochybuju, ze se malickemu miminku dostatecne prizpusobi. Ale zase vydrzi dele. Pouzitelne uz od narozeni by bylo i fidella fusion, je stahovaci jak na sirku, tak vysku a je satkove, takze "vhodnejsi".
Taky dost zalezi, jak planujes nosit (nehlede na to, ze nakonec si to stejne rozhoduje nosenec sam, co a jak se mu libi). Ja mela ze zacatku satek, pak chvili manducu a ted mam (take slovenske, jako ta zumbucca) satkove moyo cross, ktere uz je v "batoleci" verzi a melo by nam vydrzet do konce.