Máte zkušenosti s Mia nosítky?

Zodpovězené
19. dub 2019

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda-li máte zkušenosti se značkou nosítek Mia, zda jsou vhodná. Máme Mia mini a dcera je v něm spokojená, jen ho téměř vůbec nevídám a moc lidí o něm neví, spíše se v okolí setkávám bohužel s neergonomickými nosítky.

Děkuji.

Dobrý den,

neergonomickcých nosítek je na trhu bohužel stále mnoho a mají velkou podporu i v maminkovských časopisech, v reklamách i ve velkých obchodech a jsou tedy velmi dostupné a na očích. Proto se snažíme o podporu ergonomických nosítek všemi kanály, tak aby rodiče správně volili a nošení si pohodlně užívali.

Nosítko Mia spadá právě do této kategorie. Tak jako spousta českých nosítek to jsou nosítka vyvinutá a šitá v domácí dílně. Některá tato nosítka lze již zakoupit přímo hotová skladem, některá si můžete nechat ušít na zakázku buď ze svého šátku nebo z šátku, či látek, které si vyberete u výrobce. Tyto značky používají atestované materiály - spony, látky, výstuhy, mají vyvinutý svůj střih tak, aby splňoval zdravé ergonošení. Konkrétně nosítka Mia znám úplně od svého vzniku a majitelka konzultovala i se mnou vývoj svých nosítek.

Přeji mnoho krásných pronošených chvil.
Silvie z Bejbacek.cz