Nosítko Womar Zaffiro. Máte zkušenost?

smudllinka
11. bře 2011

Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s nosítkem Womar Zaffiro? (http://www.zirafa-shop.cz/detail/klokanky-nosit...) Chci pořídit pro 4měs mimčo nosítko, ale spíš z té levnější kategorie, Zaffiro se mi zdá taková lepší klokanka, nebo ještě Tippitoes (http://coolkids.cz/produkt-nositko-na-miminko-c...). Žádné recence nebo diskuze jsem k nim bohužel nenašla.
Děkuji za radu 😉

antoaneta
13. bře 2011

Také se k dotazu přidávám a budu ráda za zkušenosti, rady, nebo tip. Mám dítě staré 4 a půl měsíce a hledám vhodné nosítko. Na trhu je jich spoustu a nevím, které vybrat. Které je dobré, vhodné, kvalitní? Rovněž se přikláním k těm levnějším kategoriím, ale jen pokud to nebude na úkor bezpečí a zdravého růstu miminka. Děkuji moc za rady 🙂

smudllinka
autor
13. bře 2011

@antoaneta asi žádná maminka nemá zkušenost s tímto nosítkem. Já se pomalu rozhoduji pro šátek, myslím, že bude pro mimčo lepší než Zaffiro, přece jen to je víceméně klokanka. Zkoušela jsem si jednu klokanku v obchodě a rozhodně nekoupím, miminko tam visí, je to nepříjemný pocit.

helulela
14. bře 2011

@antoaneta @smudlinka s těmihle konkrétními nosítky zkušenost nemám, vypadají o něco líp než klokanky, ale stejně mi nepřijdou úplně v pohodě. Někde jsem i četla, že nosítko, kde lze nosit mimi na břiše čelem dopředu, není dobré nikdy. Z ergonomických je nejlevnější asi Liliputi, jestli máte možnot ho někde vyzkoušet, určitě to udělejte.

coolkids
28. dub 2011

@smudllinka
Dobrý den, značka Tippiotes je na trhu teprve krátce, ovšem mohu říci, že doposud byly všechny zákaznice velmi spokojené. Máte-li o nosítko Tippiotes zájem, je možné si ho prohlédnout i vyzkoušet v naší prodejně na adrese: CoolKids, Haštalská 21, Praha 1. Otevírací dobu naleznete na našich stránkách. Značka Tippitoes je britská značka, která vznikla v padesátých letech dvacátého století. Na britském trhu je známá svou kvalitou za rozumnou cenu. Na veškeré otazy ádi zodpovíme přímo. J. Janečková, CoolKids

mamavany
27. bře 2012

Ahoj, taky s tím nosítkem nemám konkrétně zkušenosti. Ale pro svou malou jsem měla tento vak http://zirafa-shop.cz/detail/klokanky-nositka/d..., je lehoučký a má příjemný materiál. Malá mi v něm krásně usínala. Nikde to neškrtí a je z bio bavlny. Je do 3 měsíce.