Nadměrné padání vlasů - co vám pomohlo?

bartovka83
22. říj 2015

Zdravím. Je mi 32let, jsem tři roky po posledním porodu. Více než rok neužívám HA (mám tělísko s mědí). S vlasy jsem nikdy problémy neměla, barvy nepoužívám, jen asi třikrát do roka přebarvím omyvatelnou barvou, nefénuji, pouze přibližně dvakrát týdně žehlím (již 6let). Poslední dobou mi začaly vlasy šíleně padat, mám už tak poloviční culík než dřív. Jiné zdr. problémy u sebe nepociťuji, žádné výrazné stresy jsem neprožila, pouze jsem za poslední půl rok zhubla téměr 10kg. Může to mít souvislost? Jím vše jako dřív, jen si prostě dávám méně. Vlasy si myju šamponem s kofeinem a užívám vitamíny s metioninem a zinkem. Jsem z toho už zoufala, vlasy jsou všude kam se podívám a po česání plný hřeben. Prosím podělte se o vaše zkušenosti a rady. Moc děkuju.

pety91
23. říj 2015

Donna Hair, a musím říct, že celkem výrazně. Užávala jsem ho asi 3 měsíce. Pak už se to nějak stabilizovalo a celkem dobrý.

tridvajedna
23. říj 2015

Mela jsem to podobne, po vysazeni ha mi zbyla vlasu pulka i pres rocni brani Biosilu a Donny Hair a samponu s kofeinem. Vitaminy pomohly v tom, ze vlasy byly o neco silnejsi, ale na vypadavani nemely zadny efekt. Trochu pomohlo ostrihani na kratke mikado. A hlavne navsteva doktora, kdy z hormonalniho profilu vyslo najevo, ze mam vyssi hladinu testosteronu ☹ doporucil jako jediny reseni nasadit zpatky ha, a to antiandrogenni. Ale je fakt, ze jsem mela i dalsi s tim souvisejici potize, nejen ty vlasy.

ve24
23. říj 2015

Donna Hair pomůže na chvilku, je to o ničem. Biosil+vápík, hořčík zinek forte+železo v tabletách

bartovka83
autor
23. říj 2015

@tridvajedna dekuji. Ja bych strihala nerada, ale mam strach, ze mi nic jineho nezbyde ☹ Ted jsem si objednala v lekarne nejake serum, tak uvidim. A asi se take objednam k Dr., ale co jsem tak hledala na netu, tak mam obavy, ze by to opravdu mohlo mit souvislost s tim zhubnutim. Jine potize na sobe nepocituji. Je to zoufale, nikdy jsem s vlasy problemy nemela a ted jich mam polovinu. Nachazim je vsude, kdyz jsem nekde na navsteve u kamaradky, tak vzdycky manzel pozna, ze jsem tam byla, protoze jeste tyden nachazi vsude moje vlasy.

svetlus_pepca
23. říj 2015

Mně po porodu na nadměrné padání vlasů pomohl šampon Plantur 39 😉

melodygirl
23. říj 2015

@bartovka83 vidíš to je zajímavý, já také nikdy před tím s vlasy problém neměla, po porodu vůbec nepadaly, kojila jsem dva roky. A najednou udeřil 3 rok dcery a mě začaly děsně vl

melodygirl
23. říj 2015

@bartovka83 vlasy padat. Nejdříve jsem koupila sérum od Vichy, a šampón na růst vlasů, pak ke konci mě zabralo tonikum od Tiande

ve24
24. říj 2015

někdy to může být i špatnou funkcí štítné žlázy, to taky padá hodně

bartovka83
autor
25. říj 2015

@ve24 ted jsem si v lekarne objednala nejake serum, tak uvidim jestli to zabere, vitaminy zobu a asi se pro jistotu objednam k lekari. Dekuji moc.

ve24
26. říj 2015

@bartovka83 kožní vám možná předepíše methionin ,ale ten moc nezabírá. No uvidíte, já už jsem toho vyzkoušela fakt dost. Ale teď kupuji u nás v drogerce šampon z konopí a bezoplachový kondicionér a zdá se mi to trochu lepší

koran2
21. lis 2015

@bartovka83 ahoj. určite si kup Vilcacora, už som to tu radila predchvílou v jednej diskusii... mne to poradila moja kartárka, jak aj iné suprveci a na 4. deň mi nepadol ani vlas 😉 môže to žena, ktorá neni tehu a ktorá nekojí...

ankaanka123
29. únor 2016

mne donnahair vobec nepomohla, zabrali mi vitaminy amitamin® Hair Plus, je tam zinok zelezo a su aj pre alergikov http://shop.vitarian.sk/amitamin-hair-plus-73

blecha94
29. únor 2016

U mě pád vlasů spolehlivě zastavila podlaha... 😀 😅

verundice
29. únor 2016

Mně i dříve, před porodem, i po něm, pomohl Biosil plus

bartovka83
autor
29. únor 2016

@verundice Děkuji. Na ten jsem slyšela chválu. Teď dozobavam jedny vitamíny a pak si koupím ten Biosil. Naštěstí se to už celkem zlepšilo. Řekla bych, ze nejvíc mi pomohl sampon z konopí od Canadermy a nebo možná už se to samo upravilo. Naštěstí už padají mnohem méně, ale i tak už jich mám povolinu. Kadernice mi řekla, ze může být i souvislost s vysazenim HA.

werik153
29. únor 2016

Mě vlasy padají už 5 let, někdy i tím stylem že mi vypadne celý pramínek, byla jsem na spoustě vyšetření, dělali mi hodně krevních testů a na nic se nikdy nepřišlo,vlasy mi padají vesele dál....Vím že ti moje odpověď asi moc nepomůže, ale padají mi fakt moc a ještě pořád nejsem plešatá, tak to je docela pozitivní, na to že mi sem tam vypadne i pramínek 🙂 Biosil mi vůbec nepomohl, ba naopak jsem po něm měla akorát střevní problémy.

bartovka83
autor
29. únor 2016

@werik153 Mě po praminkach naštěstí ne, ale tak to byla hrůza. Teď už trochu lepší. ..ťuk, ťuk. Takhle málo vlasů jsem fakt nikdy neměla. Vždy jsem měla vlasy celkem zdrave.

janawei
1. bře 2016

Mně padaly nejvíc vlasy po porodu, bylo to hrozné, radši jsem je ani nepočítala. Takže jsem si je nechala výrazně zkrátit, jedla jsem opravdu, ale opravdu hodně ovoce a zeleniny a přešla jsem na přírodnější šampony - od Alverde. A zlepšilo se to. Ale nevím, čím to bylo. Pak jsem dostala tip na Rozmarýnové vlasové tonikum od Weledy, tak ho teď asi měsíc používám, růst nových vlasů zatím nepozoruji, ale to bych chtěla po tak krátké době asi hodně 🙂. Prý to trvá cca 6 měsíců, tak jsem zvědavá, kdy ze mě bude zase vlasáč 🙂.

kamila6220
9. lis 2016

Ahoj holky, mně padají vlasy vždycky na začátku léta a zimy. A to ne málo. Zlepšilo se mi to po užívání přípravku revitalon. Vždy když se blíží období tak si ho kupuji a už to není tak hrozné jako bývávalo. Pokud byste chtěly můžete kouknout na stránky www.revitalon.cz mají i šampón a různé vitamíny třeba na nehty.

dvorkam
17. lis 2016

Ahoj, díky za tip. Už mi o revitalonu říkalo víc lidí a všici ho jen chválí. Tak si ho chci taky koupit. Dívala jsem se že mají i vitamíny na nehty, ty určitě vyzkouším také, protože se mi strašně třepí. Už se těším na výsledek 🙂

kamila6220
20. lis 2016

Ahojky, určitě ti to pomůže, mně to fakt pomáhá. Vždycky mně padaly strašně vlasy a co užívám revitalon je to fakt o moc lepší. Na nehty sem brala také a sláva už se mi nelámou takže nemusím chodit na umělé, na které sem chodila 5 let.

klara_sem
12. lis 2017

Já zatím beru jen vitamíny z lékárny, je to na posílení nehtů a vlasů,ale stále mi vypadávají na vrcholu hlavy a mám strach, že budu mít plešku, jako je popsáno tady http://menopauzanaprechodu.cz/padani-vlasu-u-zen/ Prosím vás, nemáte nějaké doporučení na lékaře v ostravě?

bruckner
12. lis 2017

Mám úplně ten stejný problém, od porodu, což už je mimochodem 2 roky, mi vlasy padají po pramenech, mám jich už opravdu menší polovinu a nevím co s tím. Nezabírá nic.
K jakému doktorovi mám jít, aby mi zkontrolovat hormony, funkci štítné žlázy apod.? Endokrinolog? Kožní? Nebi jen k svému obvodnímu? Fakt nevím....

janka_kr22
12. pro 2017
Uživatel janka_kr22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janka_kr22.

@bruckner pokud ti padají takhle moc, po pramenech, tak to asi bude stravou.. něco ti v ní chybí. další možnost je únava a stres? Takže asi nejdřív zajdi k obvodnímu a ten ti napíše žádost ke specialistovi. Mě osobně ale na vlasy výrazně pomohly doplňky stravy, konkrétně Eladen, dostávala jsem i komplimenty od okolí 😉.

kulicka_45
13. pro 2017
Uživatel kulicka_45 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kulicka_45.

@janka_kr22 taky jsem ho už vyzkoušela a byla jsem spokojená. Zlepšily se mi vlasy i nehty. Slibují i zlepšení pleti, ale s tou jsem nikdy neměla problém, takže tady jsem změnu nepociťovala 😉 Přemýšlím, že bych ho dala sestře pod stromeček, ale ještě uvidím 👍

rendula91
14. pro 2017
Uživatel rendula91 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rendula91.

Holky, ja mam s Eladenem taky su034 zkusenosti. Doporucuji ho vsude 🙂

pucka08
8. únor 2020

@blecha94 😂😂😂😂😂