Padání vlasů - Alpecin, máte zkušenost?

klarisa6
12. lis 2014

Ahoj maminky,
po porodu mi začaly padat vlasy, někdy až chomáč vlasů ucpal odpad ve vaně, dost mi zřídly vlasy, docela mě to děsilo, ale ještě nějaké mi zůstaly 🙂 tedy pokud mi je dcerka občas nevyškubne 😀 teď už mi moc nepadají, což jsem ráda. Bojím se to řešit nějakými práškami, protože stále kojím. Jedna má příbuzná mi nedávno přinesla Alpecin. Máte s tím některá zkušenosti? Mohu to používat i při kojení?
Děkuji za odpovědi.

lv
13. lis 2014

Ted ti to začne dorůstat, to je taky sranda, jak jsou podrustky.. Alpecin netřeba, je to takhle proste normalni průběh.

adypro
13. lis 2014

@lv Souhlas, u mě to samé, byla se jsem nešťastná a bála se, že bude plešatá a teď mám hlavu plnou podrostů 🙂 Žádné pilulky bych nebrala.
Co jsem si pořídila byl šampon s kofeinem od Alva, přírodní. Měla jsem pocit, že pomohl, ale možná by to bez něho bylo stejné, nevím...

hanivasi
13. lis 2014

@klarisa6 já mám stejný problém, řešila jsem to v lékárně a tam mi řekli, že prostě je to celkovým vyčerpáním, porod, kojení, apod. A že na to mají doplňky stravy, aby se to rychleji v těle doplnilo. Nakonec jsem si ale nekupovala nic, protože z jakýchkoliv doplňků stravy mi je jaksi vždycky nevolno. Tak tomu dávám čas. Však tělo si musí poradit samo. Taky jsem z toho byla ze začátku nešťastná, hodně řídké vlasy jdou vidět přímo v koutech - jak u chlapů. Vyřešila jsem to tak, že se češu jinak, než mi to zase doroste. ...a doufám, že to bude brzo.

klarisa6
autor
13. lis 2014

@lv Ano, to je pravda, už jsem si nedávno všimla, že mi pod ofinou roste chmíří dalších vlasů 🙂

klarisa6
autor
13. lis 2014

Ani já nechci brát žádné prášky nebo jinou chemii. Nejraději jen vše přírodní.
Například čajíčky z nasbíraných šípků, lípy atd... i to jsou vitamínky.
A co s tím Alpecinem mám dělat? Mám ho třeba začít používat až přestanu kojit?
Asi se hloupě ptám, ale fakt nevím... a když už ho mám doma....