Gynekolog v Neratovicích, ev. v Praze 8,9. Doporučte

quitko
10. srp 2010

Dobrý den, ráda bych poprosila o tip na dobrého gynekologa/gynekoložku v Neratovicích nebo v Praze 8, 9 - Prosek, Letňany. Co pro mne znamená dobrý doktor? Pečlivý, který si sám ohlídá termíny UTZ apod. při těhotenství, ochotný mi zodpovědět otázky apod.
První těhotenství jsem absolvovala u MUDr. Hradeckého a na všechny mé otázky ohledně problémů při těhotenství jsem se dozvěděla odpověď "co chcete, jste těhotná!" Vzhledem k tomu, že začínáme uvažovat o druhém Prtěti, ráda bych provedla radikální změnu.
Děkuji moc za vaše tipy. Lenka

pavka75
10. srp 2010

Zdravím Leni,
tak já po dlouhém hledání jsem našla po mne dobrého gynekologa, sídlí na poliknice Kojetická 1021,Neratovice
MUDr.Jaromír Karban, kontakt tel: 315683180.Jsem po druhé těhotná a nemám s ním problém, naopak.Ale každému vyhovuje něco jiného.....Zkus ho.Má příjemnou sestřičku i prostředí.Vždy mi na vše odpoví,dělá po každé kontrole UZ a vyšetření nebolí.

handm
11. srp 2010

Ahoj, tak já chodím na P-8 k MUDr Nekolové a nemůžu si stěžovat!!!🙂 Přijde mi pečlivá, vždycky mě vyposlechne, poradí, když ví nebo může. Má tři ordinace - jednu na Poliklinice Mazurská, jednu v Chabrech a jednu jakoby víc VIP, kde si připlácíš...http://www.gy-nek.cz/
Z těch, které tam ordinují mi ještě vyhovovala - když byla na záskok - MUDr. Rozsypalová.
Dobře vyber, držím palce 🙂

kacci
4. říj 2010

ahoj, já taky chodím k dr. Nekolové, právě do její soukromé ordinace, příjemné nové prostředí, milá sestřička, úžasná paní doktorka...sice je to dražší - návštěva 200,-, těhotenství 2.000,- , ale péče 100%. Bohužel budu odcházet, protože jsme se přestěhovali a dojíždět těhotná přes celou Prahu je náročné☹

mamacita2
13. zář 2012

Já měnila doktora až nyní, v průběhu druhého těhu, protože předchozí gyndařka zanedbávala péči a měla stejný přístup jako ten tvůj pako.... Chodím tedy k tomuhle a jsem nad míru spokojená. Zodpoví cokoliv chci, i sám mi povídá co mě čeká, co se může dít. Při každé kontrole dělá ultrazvuk, má příjemnou sestru i pěkně vybavenou ordinaci novým ultrazvukem kde máš vlastní obrazovku, elektrické polohovací křeslo a je fakt super. Pravda že už trochu postarší, ale vyšetření vnitřní ani zrcadlem mě u něj nebolelo a opravdu je důsledný.... http://www.firmy.cz/detail/394009-mudr-jaroslav...

tynuska123
5. bře 2013

Ahoj, hlavně ke Karbanovi nechodte, já kvůli němu přišla o miminko a málem i já jsem měla velký potíže, abych přežila, zanedbal a neinformoval mě tak by měl. K němu určitě nechodte, pokud chcete mít zdravé miminko.

zutinka
28. bře 2013

Ahojky,já chodím také ke Karbanovi a byla jsem 2x těhotná.Vše v pořádku.Já si na něj stěžovat nemůžu

svoba
28. bře 2013

hlavně ne Diepold na P8. nejhorší

macawild
28. bře 2013

no tak ja nevim...taky chodim k Brabencovi a mam uplne opacnou zkusenost nez mamacita 😒 sice ma fajn ordinaci, fajn kreslo i UTZ (ten dela opravdu pokazdy, ale trva cca 10sec a nic k tomu nerekne)...a taky je pravda, ze je ochotnej se vybavovat o blbinach klidne pul hodiny, ale kdyz jsem zacala mit nejaky komplikace v tehu, tak jeho komunikace rychle upadala a dostali jsme se do bodu, kdy mi proste k mymu gyn stavu nerikal vubec nic, zasadne nekomentuje zadne vysetreni ani nalez a kdyz se z nej snazim neco vypacit, tak vetsinou odpovi ve stylu "no co vam budu povidat, normalni to neni"...takze jsem vlastne na tuhle diskusi jukla, protoze jsem doufala, ze tu najdu nejakej tip kam od nej prejit 😀 ale tohle je asi jako u vseho i o tom, jak se dva lidi sednou...my se evidentne nesedli 😖

rychetkami
28. bře 2013

MUDr. Hradeckého jsem taky zažila, chodila jsem k němu 3 roky. Když jsem mu říkala, že mám podezření, že mám endometriózu, řekl mi, že moc čtu. No a bum, v Gennetu mi potvrdili, že ji mám jak vyšitou. V těhotenství totál nezájem, s dvojčaty jsem krvácela po jeho prohlídkách, jednou docela silně, nic nedělal. Velký ultrazvuk ve 20tt u dvojčat trval pět minut, to byla poslední kapka - přehlásila jsem se na Prahu 4, kde teď bydlíme. Chodím k pečlivému a šikovnému gynekologovi, sice je trochu nemluvný, ale chová se vždy slušně a je velice pečlivý. TAkže za mě - hlavně tam nezůstávat, lepší je skoro každý.

mercedesse
28. bře 2013

Neratovice přímo nevím, ale teď chodím k mudr. Kotikove do Kostelce a spokojenost. Hlavně ně mudr. Bastla v Pocernicich. Já i ségra máme blbou zkusenost a sestra je něco otřesného.

marton
28. bře 2013

MEDA na Bulovce a dr.Jarešová.Sice se zde platí,ale v těhotenství s dvojčaty jsem si je nemohla vynachválit 🙂 .A pak MUDr.Petr Holý,taky by měl mít svoji ordinaci někde na P8,9.

namolela
7. čer 2017

Ahoj holky.NEDOPORUCUJI Dr.Hradeckeho z Proseka. Jeho neprofesionalnim chovanim,jsem prisla o 2 deti ☹ je laksni,vysetreni odbyva,problemy neresi,jen rekne to se srovna,nebo bolesti jsou normalni. Kontroly tehotnych jsou nedostacujici. Tento clovek me velmi zklamal,a doufam ze ho jiz nikdy neuvidim,ani z rychliku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru