Kde v severních Čechách mě nechají rodit VBA2C?

helcas
2. říj 2011

Ahoj, jsem maminka dvou dětí. První porod sekcí kvůli KP a odhadu nad 3,5kg (nakonec 3,95kg), druhá sekce byla akutní ve 30. týdnu těhotenství. Třetí miminko si moc přejeme, plánujeme ho ale až za pár let, až nám dětičky trochu povyrostou a budou obě chodit aspoň do školky. Chtěla bych ale rodit přirozeně, pokud to jen situace dovolí. Akorát nevím, kde sehnat doktora, který by byl vůbec ochoten se mnou bavit a řešit, jestli by se dal vaginální porod uskutečnit. Pročítala jsem diskuze a většina maminek je z Moravskoslezského kraje, celkem daleko z Teplic 🙂 Jeslti máte některá zkušenost ze Severních Čech, prosím podělte se o zkušenost 🙂 Díky.

melis7
2. říj 2011

@helcas .Doktora sice neznám,ale situace v porodnictví se mění,tak třeba se do té doby nějaký najde.Dříve se také dělala sterilizace po 2 císařských řezech a dneska rodí ženy i 4 x řezem.Tak ať ti to dopadne,jak máš naplánováno.

helcas
autor
3. říj 2011

Doufám, taky si to říkám. Nechci se na ten vaginální porod upínat, vím, že to s větší pravděpodobností skončí zase sekcí, ale chtěla bych dostat šanci, pokud to jen půjde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru