Červené šupinaté fleky na těle v těhotenství

ma121
13. dub 2015

Ahoj holky, tak před týdnem se mi na puse udělal červený suchý flíček, nesvědil nic, tak jsem si říkala, že as suchá pokožka. Teď asi před 4 dnama jsem lezla do vany přítel, že to mám i na zádech. Pak jsem si sama všimla že i na prsách. Nesvědí to, nic. Dnes se dívám do zrcadla a na puse mám další tři fleky. Ty starší na prsách sou hnědý a moc nejdou vidět a udělaly se tam další nový. Zítra jdu k dr, ale nemáte s tím někdo zkušenosti? Neměla to některá z vás? DÍky.

rencatupa
13. dub 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

No já mám teď taky problémy s pletí, ale dr říkal, že mi prostě holčička v bříšku bere krásu 🙂 Obevily se mi na obličeji suché fleky, tak jsem koupila v lékárně obyčejnou vazelínu. Suchá pokožka je sice pryč, ale zůstala červená, tak nevím. Žeprý to k těhotenství patří.
Ale taky se mi to moc nelíbí ☹

ma121
autor
13. dub 2015

@rencatupa Já teda obličej mám taky šílený. Všude pupínky, teď ty suché fleky. A zatím ještě nevíme, co se v bříšku ukrývá, ale podle toho jak vypadám to bude taky beztak holčička. :D Uvidím, co mi řekne. Snad to nic nebude a rychle to zmizí. :(

rencatupa
13. dub 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Hlavně se tím teď netrap, ještě mě napadlo, že to může být reakce na sluníčko, v těhotenství je žeprý pleť náchylnější. Kamarádka mi doporučovala používat krém s 50 filtrem.

atenka46
13. dub 2015

Mam to samé a výborně mi na to pomáhá masticka ondrejovka, nebo ta s konopným vytazkem. Nezůstávají mi ani fleky a mizí to po par dnech!

atenka46
13. dub 2015

@ma121 oboje dvoje koupíš v lékárně!

ma121
autor
13. dub 2015

@atenka46 Moc děkuji za radu, určitě pořídím. Mě teda svědí tělo už asi měsíc, ale nejvíc jen nohy a ruce. Dr mi bral krve na jaterky a vše v pořádku. A teď ty flíčky, který teda nesvědí a mám je hlavně na obličeji a prsou.

atenka46
13. dub 2015

No ja mam ty flicky občas na obličeji, krk, výstřih a ted i na pazich.. A k tomu akné na zádech... Výborná kombinace 🙂 na to akné jsem jeste nic nenašla, nechci používat žádnou chemii, takze zkouším přírodní peeling, ale nevim jak moc to pomáhá... 😒

ma121
autor
13. dub 2015

Akné mám taky, jak na obličeji, tak na zádech, ale taky nechci žádnou chemii používat, tak používám přírodní masku ale moc to nepomáhá. :/ .. Ještě nevíme, co se v břichu ukrývá, ale říká se, že když más škaredý obličej, tak to bude holčička a bere ti krásu. :D 🙂 @atenka46

ladeka
4. bře 2018

@ma121 Ahoj, ted jsem na narazila na tuto diskuzi. V tehu se mi ted taky udelali fleky po tele, jako popisujes. Kozar mi rekl, ze asi plisen, dal.mi mast, ale prijde mi, ze to nema zadny efekt. Mohu se zeptat, co pomohlo tobe a co to vlastne bylo? Dekuji.

viki999
4. bře 2018

@ladeka měla jsem taky ještě před těhotenstvím, měla jsem míchánou mast z lékárny, říkali mi že to trvá 2-3 týdny.. strašně smrdela.. ale po těch cca 2 týdnech to fakt zmizelo.. a jinak pomaha i nizoral sampon pouzit misto sprchoveho gelu.. stalo se mi to z neprepraneho oblečení..

marcicek84
26. kvě 2019

Taky jsem to měla ale jen na rukou a zbavovala jsem se toho rok,byla to kvasinková infekce pomáhala mi Bioderma pro atopikyna to zinková mast,jinak pak mast s kortikoidy...no pak taky pomáhá proti kvasinková dieta nebo jíst probiotika či pit Hylak forte....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru