Čistička vzduchu - jak ulevila alergii?

luciusj
2. led 2018

Dobrý den, chystám se pořídit cisticku vzduchu.... Náš syn 10.mes je alergický na psa, pyly, roztoce a prach ... Vlastni i diagnozu Atopicky ekzem ... Máte s ni nejake zkušenosti? Jak moc byla přínosem?

vendelinka08
2. led 2018

Syn je alergicky na plisne...pyly...a ted nove na roztoce. V lete jsme si pujcili od kamarada cisticku vzduchu...a uz jsme si ji nechali. Prijde mi..ze pomaha. V noci se nebudi se zachvaty kasle...ktere mel. Vzduch je jiny...je citit tak zvlastne...ale uz jsem si na to zvykla. Maji to v pokojicku a jsem spokojena. Tech cisticek je na trhu spousta...mame Ionic care...urcite jsou i lepsi...ale za me tedy lepsi nez zvlhcovac vzduchu.

babanci
2. led 2018

Můj kolega je taky alergik, doma má čističku vzduchu a říká, že se všude jinde dusí. Což sice trochu přehání, ale doma je mi určitě díky tomu líp.

blahova_andrea
2. led 2018

Já mám alergie a když jsem se měla po nevyvedeném vztahu na čas vrátit k rodičům, kde byl pes, tak pro mě byla čistička jediná možnost. Sice jsem ji používala jen krátce a od té doby je v krabici, ale pomohla mi tam přežít pár měsíců než jsem se zas postavila na nohy. Rozhodně mi pomohla, protože vím, co se mnou pes v domě dělá a obvykle mám následky už po hodinovém kafíčku. Bez čističky bych se psem v domě být nemohla.
Koupila jsem tuto s hepa filtrem. http://www.mojeklima.cz/cisticky-vzduchu-oxygen...

luciusj
autor
3. led 2018

Děkuji za zkušenosti 🙂 Jdu se mrknout na novoroční akce 🙂