Široká, baculatá noha a vysoký nart. Vybrat DD Step anebo Jak and Lily značku?

Zodpovězené
14. únor 2019

Dobrý den,

dcera má nozku cca 13,5 x 6,2, možná 6,5cm. Nenechá se dost dobře změřit, 🙂 k tomu má ještě poměrně vysoký nárt a nohu celkově baculatou. Je jí rok a půl, běhá jako drak. Chodili jsme na rehabilitace a fyzioterapeutka říkala, že si máme dát velký pozor na výběr bot, hlavně kvůli tomu vysokému nartu. Jako začínajícímu chodci nám pro ni na prodejně doporučili DD stepy, ale nevím, nejsem si jistá, jestli jsou ty pravé i na pokračování? Suché zipy tak tak dopne, celkově mi přijdou užší. Koukala jsem, že snad Jack and Lily by mohly vyhovovat?
Je na velkou závadu případně tuto znacku koupit bazárkovou?

Dobrý den,

ddstep jsou kompromisní jen řada 015 (nemají dobrý tvar špičky), větší řady už ne.
Na baculatou širší nožku s vysokým nártem sedí Jack and Lily, Little Blue Lamb řada Baby, Beda Barefoot capáčky, Fare Bare, Camper Peu Cami, Feelmax, návleky Stonz Toddler.

Bazarová barefoot obuv není problém, protože jejich podrážka je rovná, není vyšlapaná "na míru" dítětem. Dejte ale pozor, jestli není bota sešlapaná (pokud bota nesedí dobře, noha vyjíždí ze stélky a dítě pak botu sešlapává) a zkontrolujte stav podrážky (zda není viditelně opotřebená, doporučuji kontrolu zvenku i zevnitř boty).


Přeji Vám krásný zbytek dne,
Naďa

Mail: info@vpavucine.cz
Tel: +420 777 584 539
Eshop
Blog
Pomůcka při výběru bot