Čím nahradit kojení na jednu noc?

kaidra
23. bře 2015

Dobrý den, prosím o radu, stále kojím, nyní už jen v noci (1 - 2x se budí na kojení) Potřebovala bych však na jednu noc nahradit noční kojení. Synovi je 10 měsíců a z láhve prakticky ještě nepil, čaj pije z pítka. Jak bych tedy mohla kojení nahradit? Lze nahradit pouze čajem? Nechci přestat kojit kvůli jednomu dni.
Děkuji za jakoukoliv radu.

minonnka
23. bře 2015

Zkusila bych mu driv, nez dojde k one noci, dat zkusit napit z lahvicky a prinejhorsim mu dat potom mlicko z toho pitka. Pokud nebudete mit odstrikane (nekomu to nejde na potrebne mnozstvi), tak jde v lekarne koupit vzorecek UM, jedna davka pokud se nepletu, ale to by urcite poradili tam. Nemusite kvuli tomu kupovat cele baleni UM 😉

zuzi.111
23. bře 2015

Hele on to nejak vydrzi. Ten caj mu bude stacit na zahnani zizne, ale spokojeny urcite nebude. A chudak ten, kdo mu bude pres noc asistovat 🙂. Nas maly umele mleko nechce, nechce pit ani moje z flasky. Proste se v noci probudi a nespi a ceka, az prijdu (kdyz jsem byla treba s kamaradkou posedet a manzel zkousel, jestli se spokoji s necim jinym). Pokud je to proste nevyhnutelne, ze nebudes doma, neboj, on to prezije, ale asi bude pekne nastvany 🙂.

lugahajkova
28. bře 2015

AHOJKY já kojim po 2hod pořád,, ikdyž dám kašičku ten náš žrout si to nenechá ujít,, jinak jsem mu jednou odstříkala 125ml pléka a vyzunk to do minuty z lahvičky lovi s tou jsme spokojeni nebo lahvičky ,,mebele,, myslím že se tak jmenují podporují kojení,,, vodu pije kojeneckou a čajík dělám svůj fenikl nebo kupovaný bio a taky přítel s dcerkou natrhali na podzim šípky a ty zaliji vodou rozpůlené bez jadýrek a to mu taky chutná,,,mlíčk je mlíčko moc se ty děti oblbnout nedají,, ale sunar na jednu noc není zase taková tragedie,, ale chce to lžičkou aby se neodstavill... LAHVIČKY LOVI TO MAJÍ...přeju hodně úspěchu 😉

olusenka
28. bře 2015

zkusila bych jen ten čaj, příp. sehnat někde jednoporcovku UM? ale vzhledem k tomu, že na to není zvyklý, tak asi ne, nebo zkusit odstříkat, ale to by chtělo postupně po trošku delší dobu (asi 2týdny) dopředu, aby si prsa zvykly, že mají "udělat" plnou dávku mlíka navíc. Co se týče Vás, tak to nejspíš vydržíte, kvůli jedné noci se mlíko neztratí, ale aby on to vydržel, ale 10měs. a HLAVNĚ když už kojíte jen v noci, tak by to absolutně neměl být problém nejspíš pro Vás oba.

summ
28. bře 2015

Normálně, odstříkat dopředu postupně jednu dvě dávky mléka, v lednici to vydrží den, v mrazáku víc než měsíc. A podat nejspíš z toho pítka, když to umí, nebo zkusit z lahve. Nedělala bych z toho drama, však on se napije, když bude chtít. Pro udržení laktace bych pro jistotu v noci nebo ráno ještě trochu mléka odstříkala.