For Kids - vyřádí se tam 2,5leté dítě?

janazzz
31. bře 2016

Mam v planu vyrazit na veletrh For kids. Premyslim, zda brat s sebou deti? Nikdy jsem tam nebyla, jsou tam take nejake aktivity/ hracky pro deti, vyradi se tam 2,5 lety syn? Dekuji.

mrskato
1. dub 2016

ahojky, my tam byly s dcerkou, když jí bylo podobně a spíš jsme se bavili my. Nevim no...prolejzačky tam určitě nenajdeš...rozhodně se tam "nevyřádí". Ale je to už déle, dceři jsou 4, třeba je tam něco nového.

pavlina212
1. dub 2016

Nevyřádí. Jsou to jen stánků prodejců a mraky lidí. Pokud tam byly děti, tak nejlépe v nosítku. Možná by to mohli přejmenovat na For parents.

kacca11
1. dub 2016

Tam nejsou prolezacky a hernicky, kde si dite muze hrat. Je to v podstate veletrh se zbozim pro deti.

janazzz
autor
1. dub 2016

Myslela jsem vyradit se ve smyslu nejakych vystavovanych hracek apod.

olga_
1. dub 2016

Hračky tam vystavované budou, ale nevím, jestli bych si lajzla ji dát 2,5letému dítěti na hraní - to by měl mít člověk v případě nehody připravenou peněženku. Podle mě se tam 2,5leté dítě nevyřádí.

mrskato
1. dub 2016

@olga_
@janazzz
hlavně ti prodejci budou nadšení, když tam přijde 2,5 leté dítě a začne si všechno "půjčovat", někteří prodejci jsou na pěst. Vždyť to zkuste, jesli máte ještě kočárek, vezměte ho sebou a můžete dát děcko případně do kočárku. Myslím si ale, že bez děcka byste viděli více a v klidu.