Migréna v těhotenství

lery92
27. kvě 2019

Ahoj všem.
Po 7 týdnech denodenniho zvracení se mi ke všemu přidal ( to abych se asi nenudila) další nešvar . Musím podotknout , že psychicky jsem reálné zralá na hospitalizaci v psychiatrickém zařízení .
Od samotného probuzení mě bolí pravá polovina hlavy (pravé oko , lícní kost vpravo a vzadu za uchem práva půlka lebky )
Původně jsem byla přesvědčená , že se může jednat o blokaci krční páteře , pak jsem si naordinoval hořčík . Vše bez efektu.
Má někdo podobné , v těhotenství vzniklé (dle mého) migrenozni stavy?Kam se mám vůbec obrátit ?Na neurologii mi paní doktorka oznámila , že sem těhotná a co jako chci ?Bolest trvá ( v noci ji necítím) 7 dní .Už fakt nemůžu , nejhorší je to oko ...poraďte prosím .

klllarinka01
27. kvě 2019

Jo tak u prvniho tehotenstvi jsem.mela to same. Jedineco mi pomahalo byl klid, tma, otevrene okno. Nekdy jsem si vzala i prasek ldyz uz to nebylo k tomu, anebo jsem popijela slabe kafe a to zabralo skoro vzdycky. Pak mam naramek z ohnivym achatem-asi placebo efekt. Pomahalo to 😀 Jinak jsem.nikam nechodila a trpela doma. Verim, ze je to hrozny, ale prejde to.

lery92
autor
27. kvě 2019

@klllarinka01 jak dlouho to cca trvalo ?Ja jen nač se připravit .😊

daggg
27. kvě 2019

Nemůžeš mít jen “nafoukáno?” Zkusila bych nahřát ;)

lery92
autor
27. kvě 2019

@daggg já nahrivam , ale divná mi přijde ta bolest v pravým oku ... Premejslela jsem jestli to třeba nemůže být trojklanný nerv ( mám před prohlídkou u zubaře...)

daggg
27. kvě 2019

@lery92 Zuby! Taky dost pravděpodobná věc.. Přeci jen zuby jsou mrchy :(

lizaa
27. kvě 2019

No, mně to fakt příjde jako migréna, měla jsem tedy tyto stavy i před těhotenstvím, ale v prvním trim. a na přelomu druhého jsem to měla v podstatě denně. Byla jsem vyčerpaná, jediné co jsem mohla byl paralen, pomohlo spát kdykoliv to šlo. Odeznělo to až když jsem šla v 15tt na rizikový (kvůli krvácení) a tím pádem začala doma hodně odpočívat. Prostě tělo si řeklo...držím palce, je to fakt peklo...

klllarinka01
27. kvě 2019

@lery92 to uz si takhle dopodrobna nepamatuju. Ale vim, ze to byl des bes. Ale byla tam i nejaka prestavka mezi bolestmi.

lucynanda
27. kvě 2019

@lery92 taky se mi rozjeli v těhotenství migrény, od cca 17tydne co druhy den me strašně bolela hlava, vadilo mi světlo, zvuk a pořad jsem zvracela.. zkoušela jsem hořčík, kafe až to jednou trvalo přes dva dny tak jsem jela na pohotovost. Tam si me nechali přes noc na kapacce, dva dny jsem tam ležela a pak uz to bylo v pohode. Od te doby se mi objevila migréna jen jednou a s dost slabším průběhem než před kapackou.

gabtom11
28. kvě 2019

@lery92 ahoj, jsem v 15tt a nejdriv to teda zacalo zubama a pak ta bolest prelezla do hlavy a drzi se me festove. Pomaha mi ledova coca cola. Ale zase ji nechci pit denne takze dobrovolne trpim. Prasky nejim. Kdyz na to nemyslim, tak to neni tak strasny.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru