Hypotonie dělohy při porodu

andariel25
16. pro 2017

Holky měla jste některá při porodu hypotonii dělohy? Jak to probíhalo a opakovalo se to při dalším těhu? Díky

velkavera
16. pro 2017

Tak jsem si našla cože to je... To brzo teda... První porod holčička 2900 gramů. Po porodu dobrý ale za par hodin mi to začlo ,,vyhekavat,, samo z ničeho nic. Jak kdyby se dělohou nějak nastartovala. Na WC jsem i přes mega Stach (první porod podvozek bolel vid) protlačila. Vylitali že me vyloženě cucky krve a dobrý. Teď u druhého porodu klouček 3630gramu hlavu měl jak starosta. Po porodu placenty ještě na porodním boxu mě rozbolelo břicho. .. nechala jsem si zavolat od muže PA. Nejdřív mi vynadala co hekam, říkám mám plnou dělohu krve. Nehekam jen tak. Přišla mackla mi na břicho a bylo jen slyšet jak to že mě litá. Az dnes v podsta

velkavera
16. pro 2017

V podstatě díky tvému dotazů vím, ó co u mě šlo. Dělohu mi chodili průběžně na me věčně posílání muže pro PA mačkat (jakože fest) ještě dvě hodiny. Na břicho mi flakla pytel s pískem snad. Ale efekt nesplnil. Děloha se dal plnila. Takže opět mačkání injekce a infuze s bůh ví čím. Takže u mě první porod relativně ok. Druhý horší co se tohoto týká.

velkavera
16. pro 2017

Ještě jsem si vzpomněla že když už se jim zdálo že je to dobré tak mě dali na pokoj. 3x denně jsem dostávala prášky na dělohu. A při propouštění mi ještě dělali ultrazvuk přes břicho jestli je vše v pořádku.

laskonka85
17. pro 2017

Ted pri druhem porodu ,hypotonie delohy...Nechtela se zavinout,mackali mi bricho..Po 2 hodinach po porodu me odvezli na pokoj...Citila jsem jak hodne krvacim a jdou ze me kusy..Privolala jsem si sestru ,ta doktorku a jeli jsme zpet na sal..Tam me vycistili..otřesný zazitek..Krevni ztrata 1300ml ..Nakonec ultrazvuk a dve krevni transfuze.

nihasa
25. led 2019

I já toto zažila u druhého porodu,podobně jako laskonka, krevní ztráta stejné, pak jsem polezela na jipu,také mě udělali revizi ještě na sále, žádný utisovak ani uspani. Nebyl čas. Docela síla, teď opět čekám, bojím se

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru