Kdy vám praskla voda a začal porod?

stefanovamarket
28. čer 2018

Hezky uprseny den ☔☔. Jelikož se mi blíží termín porodu (15.7.)tak procitam diskuze a tak mě napadá,převážně se každému rozjel porod ci praskla voda v noci,nebo nad ránem,což je zvláštní,že se člověk zrovna nenamaha 😊😊. Mi se bolesti rozjely vecer,vydržela jsem celou noc,ráno v sedm už jela do porodnice a az tam pri kontrakci praskla voda a v deset byla malá venku,super porod. Tak si říkám,kdo třeba začal"rodit"pres den? Já musím navíc vyjet dřív kvůli antibiotikum na pozitivniho streptokoka,takže nemůžu přijet"jen na porod"😊co vy?

elikup
30. čer 2018

2x ni praskla voda při korunovaci hlavičky, tedy před narozením.

elikup
30. čer 2018

Prvního jsem začala jemně tušit dopoledne, v 16h to byla síla a narodil se o pulnoci.
Druhej si to strihnul k ranu.

magdanaty
30. čer 2018

@stefanovamarket asi týden po🙂

babanci
10. črc 2018

Tři děti a pokaždé mě vzbudily v noci, k ránu, kolem druhé hodiny ranní. Ve dvou případech praskla voda. První jsem porodila až večer, druhou ve 12.00 a třetí v 10.00.

babanci
10. črc 2018

Vnučku vyvolávaly. Dcera dorazila v 7.00 do porodnice, naprosto bez bolestí, deset dnů po termínu. Déle nechtěli nechat. A holčička se narodila v 16.00.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru