Můžu vyzkoušet ricinový koktejl? Nepřipravené por. cesty

zuzulle
1. pro 2014

Holky chtěla jsem se zeptat. Termín porodu jsem měla 22.11. Dnes 1.12 mi doktorka řekla, že ve středu mám přijít už na vyvolání. Mimčo velké cca 3500g (já i manžel jsme při narození měli přes 3800g) a monitory a placenta vše v pořádku. Podle vyšetření nemám ještě připravené porodní cesty. Tak se chci zeptat jestli můžu vyzkoušet ricinový koktejl, když nemám ty cesty připravené. Doufám, že někdo budete vědět a poradíte. Díky emoticon 😉

likerova_spicka
1. pro 2014

Zkusit to můžeš, porodní cesty se můžou nachystat během chvilky..dobrý je mít s manželem nechráněný sex, teplou vanu, dlouhou procházku..zkusila bych všechno možný.

gabbika
1. pro 2014

@zuzulle muzes. On by stejne nezabral, pokud by miminko nebylo pripravene. Ja jsem ho vypila den pred vyvolanim, prenasela jsem skoro dva tydny a zabral behem 3 hodin. Jinak je tu na to cela diskuze, tam se urcite dozvis spoustu zkusenosti.

pavlapl
1. pro 2014

Já jsem ho taky zkoušela. Dávala jsem si ho 2x a vůbec mi nepomohl stejně mi museli holku vyvolávat.

zabula
1. pro 2014

Ja ho taky zkusila,když sem naposledy přenášela,nepřipravené porod.cesty a nic,akorát mě bylo špatně a litala sem na zachod....

zuzulle
autor
1. pro 2014

@likerova_spicka uz jsme prave zkouseli vsechno mozne:sex, horkou vanu,schody,prochazky,skoricovy odvar a nic nezabralo. Takze jsem se rozhodla dnes pro ricinovy koktejl. Vypila jsem ho ve 21.00. V 23.30me zbudily bolesti. Ale zatim nesleduji žádnou pravidelnost. Tak uvidime.

lenineek
1. pro 2014

@zuzulle drzim pesti! 🙂

krista1
3. pro 2014

Já ho zkoušela a zabral mi🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru