Norethisteron Zentiva na zastavení krvácení mimo cyklus

destovakapka
30. kvě 2016

Zdravím, chtěla jsem se zeptat nemáte někdo zkušenost že jste dostali prášky norethisteron zentiva na zastavení krvácení mimo cyklus? Já jsem je dostala na gyndě s tím že krvácím mimo cyklus, začla jsem to brát 24.5.1 tabletu 2× denně a doktorka mi řekla že 29.5.bych měla přestat krvácet, tak bych se chtěla zeptat kdo jste měl stejný problém za kolik dnů Vám krvácení přestalo protože já krvácím stále i když ty prášky beru a včera jsem měla přestat krvácet a nestalo se tak.Ještě jak dlouho jste to brali,těch 10 dní jak je psané v letáčku?

maruberu
30. kvě 2016

Ahoj. Já na špinění brala Acerutin a zabral. S norestisteronem zkušenost nemám.

vercanika
30. kvě 2016

já noretisteron beru často abych si oddálila MS před dovolenou 🙂 a můžeš ho brát i déle než 10 dní podle toho jak moc si potřebuješ MS oddálit (není úplné na zastavení krvácení .. zabraňuje ovulaci a tím pádem začátku MS)

destovakapka
autor
31. kvě 2016

Já MS nepotřebuji oddálit,já od 13.května krvacím pořád,mám to mimo cyklus,potřebuji zastavit to krvácení.Na gyndě mi dala na zastavení krvácení norethisteron zentiva,jenomže i když to beru týden tak krvácím pořád.Proto jsem se ptala za jak dlouho se prestalo krvacet ze v prilozenem letacku je psane ze to ma zastavit krvaceni od 72hod.a maji se brat 2x denne 1 tableta,tak mi to rekla doktorka ze to mam brat i v lekarne mi to tak rekli.

radbuza90
14. čer 2016

Zdravím 🙂 já norethisteron brala už dvakrát, krvácela jsem mimo cyklus a druhý nebo třetí den jsem měla po krvácení. Brala jsem 5 dní ;)

veroniquecz
26. čer 2016

@vercanika takže kdyz uz ovulace proběhla tak nemá cenu ho na oddálení nasazovst??

vercanika
26. čer 2016

@veroniquecz nasadit ho muzes ... Pokud chces oddalit MS ale pouzivej to podle letacku co je uvnitr ..

veroniquecz
26. čer 2016

@vercanika diky ;)

makyna91
13. říj 2016

Ahoj holky. Já norethisteron beru ted už pres tyden a stále spinim. Dostala sem ho kvůli stálému krvácení po revizi.tyden sem krvacela a pak spinila. Dr mi bral krev kvůli hCG vyšel pozitivní.

edithuska
14. srp 2017

Ahojte.Chtela bych se zeptat,na zacatku Cervence jsem uzivala Norethisteron po vysazeni jsem Ms.dostala hned do 3dnu.Ted mam 8 dni skuz,v so.jsem delala teh.test a byla jen /.Jinak v den ocekavane Ms jsem 15min.spinila.Ted se me toci hlava,tlak mam vysokej,prsa citliva.Nemate nektera zkusenosti,ze by vam to tak rozhodilo.???Pockam do zitrka a volam k dr.

lenkajelda
18. pro 2017

@edithuska dobrý večer, mě bylo u dr řečeno, že můžu otěhotnět i při braní tohoto léku.... Nebyl to nakonec Váš případ? Hezký den 🙂

andyasofi
10. črc 2018

Dobry den, chci se zeptat, beru Norethisteron na upravu cyklu uz dva mesice, prvni vysazeni aby prisla MS bylo v klidu, ale vcera jsem vysadila a dneska je mi strasne zle, tresou se mi ruce, mota se mi hlava, střida se horko se zimou, chodim porad na velkou... No děs. Myslite, že to je z toho ze jsem je vysadila? Že ma telo absťák po tech prašcich?? Uvazuju, ze po MS uz je znova nezačnu brat...