Horká vana a červené víno. Pomohlo Vám to na vyvolání porodu?

vanesahudgens
7. zář 2019

Vyvolani porodu horka vana+červené vino pomohlo někomu?

leniczka23
7. zář 2019

@vanesahudgens dvakrat ne a to sme k tomu jeste meli sex nekolikrat denne..😁

misicka1988
7. zář 2019

@vanesahudgens Ani to co jsi napsala, ani nic jiného... sex, úklid, túry, pohyb...nic. Nic mi nepomohlo ani u jednoho těhotenství. Rodila jsem 39+0, 41+0, 41+1.

majina89
7. zář 2019

@vanesahudgens mne z toho bylo akorát soufl z te kombinace. Horko a alko 😀 samoze jsem to musela zkusit, pak ještě výšlap schodů nahoru dolů a reflexní masáž plosek nohou. Možná pak pomohlo modlení.😃😂 Dcerka se narodila 2 dny po tp.

pajinka333
7. zář 2019

Ano, ten den mytí oken, sex, vana a víno a večer sem rodila. Ale stejně jsem názoru že dokud mimčo není připravené ženská se může klidně postavit na hlavu a nic. Každopádně o tom mytí oken jsem slýchala už dříve a tak trochu mi to přišlo směšné proč zrovna tenhle pohyb by mi měl pomoct když utírám prach je to přeci podobné. Ale když jsem zkoušela vana, víno, sex tak nic až když jsem tam přidala to mytí oken. Takže možná to do sebe něco má 🤔.

mirinda35
7. zář 2019

Me pomohl Hamilton. V sobotu v sedm večer mi ho provedli a přesně za 24 hod se rozjely kontrakce

kittyy17
7. zář 2019

Nepomohlo nic, ani chemicky vyvolávaný porod. Rodila jsem až 41+5 císařem. Vyzkoušela jsem všechno. Zametání dvora po zednikovi, schody, okna, dlouhé procházky, ostré jídlo, sex, sprchu, šalvěj, červené vino... Pořád zavřená a tlak normální, prý bych mohla být těhotná dalších 40 týdnů...

odula
Autor odpověď smazal
Zobraz
odula
Autor odpověď smazal
Zobraz
merope
8. zář 2019

horká vana může pomoci - třeba i vyvolat překotný porod, tak nepřehánět, ať nerodíš ve vaně 🙂

leniczka23
8. zář 2019

@merope pokud ma zena rodit prekotne, tak bude i bez vany a pokud ne, muze si davat tech van horkych tisic.. neni to tak, ze diky vane je ten porod prekotny..

martiniquest
8. zář 2019

Zkus ricinovy koktejl, pokud nepomuze ten, neni to nachystane. Vino a vana je dobre na uvolneni, ale nikdy jsem neslysela, ze by nekomu vyvolala tato kombinace porod 😂

merope
8. zář 2019

@leniczka23 Ok, díky za info. Nám to takhle říkala porodní asistentka na kursu, že s vanami pozor. Ale nejsem zdravotník.

cital
8. zář 2019

Zkoušela jsem všecko, krom ricinaku. Schody, prevareny svarak , vino, sex, schody, úklid, tůry, 2x Hamilton... Zacla jsem rodit sama od sebe pár hodin před vyvolavanym porodem. Držím palce

petulejan
8. zář 2019

@pajinka333 přesně tak,já taky dělala vše možné ale nakonec jsem neměla porodní cesty ani trošku připravené,po týdnu přenášení preindukce.

marketa1218
8. zář 2019

Já už jsem tři dny po termínu, dupu do kopce, do schodů, uklizim, sex, ale prostě nic 😕 malé se fakt vyloženě na svět nechce. Ještě bude ten hamilton už asi jako poslední varianta.

korinekpeta1
1. led 2020

Tak ségra byla o půl noci na výšlap na haldu Emu v Ostravě.. došla domů dala si víno vanu a do večera byla malá na světě ☺️

monaaaaaa
1. led 2020

@vanesahudgens já zkoušela snad vše a pak jsem začala čistit koberec(pěkně na kolenach, kartáč) a bylo..praskla voda

hasara33
1. led 2020

@vanesahudgens no těžko říct jestli to mělo vliv či by se to stalo tak jako tak nicméně v pátek kontrola v nemocnici ve 40+2 s tím, že se nic vůbec nechystá, porodní cesty nepřipravené a druhý den večer horká vana v půl osmý, poté vypití maliníku a v 8 praskla voda 🤷 nicméně po příjezdu do nemocnice mi při vyšetření řekly, že porodní cesty jsou pořád nepřipravené (čípek dlouhý, zavřený, kontrakce minimální a nepravidelné) takže jsem nakonec ještě dostala i tabletu na vyvolání kvůli odtoku vody

me_druhe_ja
1. led 2020

Nepomohlo mi nic a to jsem zkusila snad vše. Nakonec bohužel vyvolávány porod 41+2, protože už měl malej málo vody

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru