Porodnice Brno-Polní u Milosrdných, Obilňák, Bohunice?

ullmannka22
30. črc 2013

Ahoj, čekám čtvrté miminko a jsem v 31tt, předchozí tři jsem v letech 1995, 1998 a 2002 porodila na Obilňáku, zajímají mne Vaše názory na porodnice v Brně v poslední době, tentokrát přemýšlím o Polní u Milosrdných bratří. Díky za názory.

milmic
30. črc 2013

Ahoj,
já jsem u Milosrdných rodila dceru, tj. 2,5roku zpátky. Byla jsem moc spokojená, personál milý. Jen bych si příště ošetřila pár detailů porodním plánem, ale to je věc názoru.
Obecně jsem byla moc spokojená. Báječně se tam o nás starali. Akorát vtipné je, že na šestinedělí je největší generál jedna sestra, co jenom roznáší čaje. 😀 Nebo alespoň byla.

paracka
30. črc 2013

@ullmannka22 ahoj, já končím 37. tt a byla jsem 2x u Milosrdných hospitalizována kvůli hrozícímu předčasnému porodu a všichni jak na gyndě tak na porodním byli moc milý a ochotní... zatím se teda držíme 2 v 1 .. jinak švagrová rodila obě neteře (6 let a 2 roky) u Milosrdných a byla moc spokojená... navíc se tuším nějak začátkem srpna mají u Miloušů otevírat nové porodní boxy 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru