Prasklá voda mimo domov - stalo se vám to?

11. črc 2021

Moje kamarádka má teď nervy co když jí praskne voda zrovna někde v blbou dobu, na blbém místě. Mě jí teda píchli v porodnici, ale taky jsem se obávala, aby nepraskla třeba v obchodě 😣 stalo se někdy vám, že by praskla mimo domov?

sebestka
12. črc 2021

Mně teda vodu také píchali pokaždé. Dokonce s mladší dcerou jsem přijela do porodnice otevřená na 8 cm a stejně mně ta voda nepraskla, museli ji píchnout.

teate
12. črc 2021

Kamarádce praskla v tramvaji. Prý: Jedu, jedu, sedím, čtu si, všude to ticho… najednou lupnutí jako z filmu a obří vodopád vody na zemi, až to ocáklo dva lidi, co seděli naproti. 🤦🏻‍♀️😃 Tak co už, vystoupila a jela do porodnice, no. 😃

hanka_12345
12. črc 2021

@hezz17 hm no tak me.by nestacil ani kýbl 😂😂😂😂😂

chrystyanna
12. črc 2021

@konidana ono někdy praskne sama někdy ne.. Je to individuální záleži i na tloušťce Plodovych obalu(jsou děti, co je mají tak silné, ze se narodí v něm, musí jej protrhnout) většinou samo odtéká po menších dávkách, dítě neni hned na suchu.

luciksima
12. črc 2021

U prvního mi praskla v noci v posteli.u druhýho mi ji praskly až v porodnici

tynka9
12. črc 2021

@konidana proč by nemohla? Co je na tom nepochopitelné? Mě u prvního porodu píchli v průběhu, druhý byl císař, a u třetího praskla v noci v posteli...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru