Slabý výtok na začátku těhotenství, máte zkušenost?

sssmisek
25. srp 2014

Ahojky, chci se jenom zeptat jeslti stím má některá z vás zkušenost nebo je to zcela normální. Letos v dubnu jsem v 10tt přišla o mimi samovolný potrat ☹ ted mám strach úplně ze všeho,ale vím,že se to nedá ovlivnit proto to beru jak to má být! Jen jsem se chtěla zeptat jsem úplně na začátku těhotenství cca 5 týden a dneska mám trošičku výtok a slabé bolení v podbřišku něco jak před začátkem mensturace. Jaké máte prostím zkušenosti Děkuji moc

aakashaa
25. srp 2014

Ahoj, mě bolí v podbřišku už od začátku, prý je to tím, jak se roztahuje děloha a pokud to nejsou nějaké nesnesitelné křeče nebo nekrvácíš, tak je to nejspíš normální 🙂 hlavně se nestresuj a přeju hodně štěstí!!!

sssmisek
autor
25. srp 2014

děkuji moc no k doktorce se dostanu až ke konci týdne, ale stejnak to nemá dřív cenu důležité je až naskočí srdíčko a udrží se!!

miamy
25. srp 2014

Já to měla taky a zatím vše dobré. Gyn říkala, že je to úplně normální.

kocour1
25. srp 2014

Výtok jsem měla u prvního těhu pořád a teď u druhého jen ze začátku - někdy první dva měsíce. Měl různé konzistence i zabarvení - důležité je, že nesvědí, nebolí a nezapáchá (pak by to mohla být nějaká infekce nebo mykoza). Jinak výtok v těhu je zcela normální a zvláště v tom pátém týdnu, kdy je období menstruace může být silnější a i do růžova. A to pobolívání je tím, že se miminko uhnizďuje - to jsem to také měla.

pisjutynka
26. srp 2014

Ahoj, já jsem měla výtoky ze začátku pořád, možná někdy do 4. měsíce. A v podbřišku mě bolelo tak strašně, že jsem v krečích brečela doma na gauči, jak mi bylo zle. Dr mě uklidňoval, že je to normální a v pořádku, pže se roztahuje děloha.

michaelaela
9. zář 2014

Ahoj holky,chci se zeptat. Jsem v 8tt a výtok mám už od začátku nepříjemný svědivý a bolestivý. Doktor mi řekl,že mi nemůže dát bežné leky a zkusil rosalgin ten mi průběh zmírnil,ale nevyléčil a po ukončení výplachů to bylo zpátky a ted mám Lactofeel jsem za půlkou a taky nic moc. Máte s tím některá zkušenosti,můžete mi poradit? Moc děkuju

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru