Těhotenství nebo jsem nastydla? Bolí mě podbřišek

sarlotapagi
14. dub 2014

Ahojky dámy,chtěla bych se jen zeptat jeslti náhodou netušíte co by to mohlo být nebo neměla nějaká z vás podobný případ.Před třema týdnama jsem měla MS ale takovou divnou mín než jsem ji mívala a krátkou od te doby mi bolel podbřišek,tak jsem šla na gyndu a tam mi doktor řekl,že mám nastydlé vaječníky a že se mi krásné připravují vajíčka,předepsal mi na tři dny antibiotika Azytromicin.Dobrala jsem je ale i přes to mě stále bolely,včera jsem začla špinit,dnes také a odpoledne se mi malinko spustila krev chvilkama špinění a chvilkama krev a to do ted a šílěne mě bolí podbřišek a to mám dostat MS až za týden.Myslíte,že jsem otehotněla,nebo to jsou následky jak jsem brala ty antibiotika? Nebo by to mohlo být uhnizdování?U toho by ale netekla ta krev nebo nebolel tak moc podbřišek ne? Děkuju =)

dotinka
15. dub 2014

Ahoj ono je tezke takhle odpovedet 🙂 u uhnizdovani muzes pocitit bolest podrbisku a spineni...myslim ze nekdo muze i malinko zakrvacet ale to jestli budes nebo nebudes tehotna ti bohuzel nepovim protoze priznaky mohou byt na tehu i na nastydnuti....zkus pockat do ms a pak testnout jinak to nevidim 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru