Těhotenství po dvou císařech, máte zkušenost?

pjedja
17. pro 2016

Ahoj,chtěla bych se poradit.Před osmi a šesti lety jsem rodila oba porody sekcí(císařský řez) a mě by zajímalo,zda-li mohu ještě otěhotnět,aby mě doktor nehnal do potratu,protože bychom s chlapem chtěli zadělat na miminko a všichni v mém okolí mi tvrdí,že už nesmím mít další dítě,ale mi bychom strašně moc chtěli.Máte někdo zkušenost nebo prosím názor,budu ráda za cokoliv.Předem děkuji 😊

jerou
17. pro 2016

Ahoj, neni to sice muj pripad, ale sousedka ceka treti mimco a predchozi dve deti ma obe cisarem. Treti pujde ted po Vanocich taky rodit cisarem a pry v pohode vsechny vysledky a vysetreni zatim. Deti ma 5 a 3 roky. Takze od predchozich porodu to neni tak dlouho.

ev.ka
17. pro 2016

Nechat si ke gynekologovi poslat operační zprávu z porodnice a nechat si zkontrolovat jizvu ultrazvukem 😉

katula
17. pro 2016

@pjedja mam stejne stare deti, dve sekce a cekam treti 🙂 nech si zkontrolovat u dr jizvu, tretimu miminku by nemelo nic vadit, jsou zde zeny, ktere budou mit ctvrtou sekci. Drzim palce.

drzticka81
17. pro 2016

mam deti 5,3 a obe cs -ted cekame treti 🙂)) na potrat me nikdo nezene, toto tehotenstvi je planovane, predem jsem si sla zkontrolovat jizvu, mudr rikal, ze to stejne neni smerodatne, ze se ukaze v prubehu tehotenstvi, jak na tom je, myslim ze horsi jsou pripadne srusty 🙂))
jinak mam znamou a ta ted porodila treti dite -po dvou cs chtela jit do prirozeneho porodu, ale diky jizvam na deloze se ji nerozjely kontrakce -takze treti cs a v pohode 🙂))) takze s chuti do toho 🙂))

jasmi
17. pro 2016

Mam za sebou tri cisare a pry muzu i do ctvrteho,teda z hlediska jizev ano..mam jine zdr.problemy,tak nemuzu,ale tri cisari nejsou problem..natoz dva👍v zahranici je to zcela bezne..

aronek
17. pro 2016

@pjedja ahoj, mám za sebou tři císaře. Poslední teď 12.12. Celé těhotenství jizva v poho, žádný problém. Takže jsem se při propuštění ptala na čtvrté. A prý mně musí upozornit na možná rizika, ale jsou známé i 11 CS bez problémů. 🙂 Moc proti nebyli, pokud by to bylo tak za dva roky.

koolombina
17. pro 2016

Čekám třetí dítě po dvou sekcích a žádný doktor se o riziku nezmínil. A to mám mnohem menší rozestup. Navíc jsi ještě dost mladá, nemáš se vůbec čeho bát.