Únik moči po porodu, jak se to řeší?

evusa2
6. únor 2018

Chci se zeptat zda má někdo podobný problé či zkušenosti. Rodila jsem v únoru 2017 a od té doby se mi stává, že když jdu čůrat, tak jak vstanu tak ješte ze mě ukápne kapka, nebo když chci pšíknout či hodně zakašlat. Byla jsem hodně šitá nesedla jsem si po porodu 3 týdny, tak zda to může být třeba tím , jak se to řeší,ještš jsem s tím u gynekologa nebyla.

amoretspes
6. únor 2018

Dost se to stává už v tehu nebo po tehu,je potřeba cvičit pánevní dno.na YT nebo na netu najdeš plno cviků.Pripadne na gynekologii by ti měli poradit.

zmrzlinka
6. únor 2018

Určitě si zajdi na gyndu.

linee
6. únor 2018

Doporucuji jeste cviky na panevni dno

becicka
6. únor 2018

Cvičení pánevního dna a pokud by problém přetrvával, tak se objednej na urodynamiku - zjistí tam, kde je problém a jak to řešit.

labijoux
7. únor 2018

Cviky na panevni dno, tzv. Výtah vcucnu svaly co nejvíce a pouštím dolů a otevřu dole dveře 20x aspoň 2denně že začátku je to náročnější tělo si zvykne do měsíce byste měla cítit změnu k lepšímu , samozřejmě jsou i jiné cviky , klidně bych zkusila i fyzioterapeuta.Juknete na youtu...pro klid duše i doktor.

natysnovec
7. únor 2018

Ja to mam obcas taky a je mi 25....Mam to po porodu,vytlacila sem si mocovy mechyr dolu...nechaly me rodit i pres to ze jsem mela plny moc.mechyr a mala nechtela jit ven...az po par minutach je napadlo aby me vycevkovaly a pak teprve sek mohla krasne rodit.

janyshka
7. únor 2018

Stresova inkontinence je po porodu pomerne častý problém. Pomuze rehabilitace panevniho dna. Nicméně zajdete ke svemu gynekologovi nebo fyzioterapeutce k nacviku správného cviceni. Pokud cvivite spatne, tak to naopak inkontinenci zhorsi nez pomuze....

luciebx
7. únor 2018

Taky mám. Mám prolapse panevniho dna. Sem 7 týdnu po porodu. Cvičit už dva týdny a trosku lepší. Cvičit cvičit a cvičit. Malá šla klestemi takže mi vše povolili násilím takže mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu k nápravě.