Utrogestan, za jak dlouho pomohl?

90bobisek90
25. črc 2017

Dobrý den,
mám nejvyšší čas začít plánovat miminko, ale mám problém s menstruací. Nikdy jsem ji neměla pravidelnou, několik let jsem brala HA, dva roky ji už neberu. Mezitím jsem studovala, do toho práce, takže jsem nijak neřešila, že ji stále nemám pravidelnou. Po dnešní návštěvě gynekologie jsem trošku ve stresu. Během posledních dvou měsíců jsem měla menstruaci dohromady 6 týdnů, na což mi paní doktorka předepsala UTROGESTAN. A moje otázka zní, upraví se mi menstruace?Pomohl vám a za jak dlouho? Doporučili byste mi ještě něco? Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek. Děkuji za odpovědi.

hankycka
25. črc 2017

Zdravím, na menstruaci pomáhá také kontryhelovy čaj. Když jsme plánovali a snažili se o miminko tak jsem na srovnání popijela.

90bobisek90
autor
25. črc 2017

Ten jsem si taky koupila. A za jak dlouho to asi zabralo?

hankycka
26. črc 2017

U me zabral uz první měsíc. Popijela jsem cca tři měsíce pak se zadarilo. Kontryhel taky pomáhá na růst sliznice. Měla jsem ji nízkou.
Sice mi čaj moc nechutnal, ale co by člověk pro mimco neudělal.☺Přeji aby se brzo zadarilo.

maggie_
26. črc 2017

Ahoj 🙂 určitě pomůže Utrogestan...Dostala jsem ho také, protože po vysazení HA, kterou jsem brala 6 let, jsem to obráceně bez vyvolávací injekce nedostala....Takže mi ho nasadili na tři měsíce a bomba, chodilo to přesně na čas, jako u antikoncepce 🙂 když jsem ho vysadila, přišla MS asi o dva dny dýl, pak asi o týden a ustálilo se to 🙂

90bobisek90
autor
26. črc 2017

Dekuji za odpovedi.Ten utrogestan mam brat 12.-24. den. Mam prijit co nejdrive na kontrolu. Vzdycky jste ho brali ty dny,kdy vam doktor rekl? Cetla jsem,ze se spis bere v jine dny...

maggie_
27. črc 2017

@90bobisek90_ Nooo brala jsem ho 5 dní, to si pamatuji, dvakrát denně...A brala jsem ho, kdy určil doktor 😉