Za jak dlouho po laparoskopii jste dostaly menstruaci?

matulinka88
26. bře 2015

Zdravím všechny snažilky....

Jsem 14 dní po laparoskopické operaci.Při zákroku mi našli jen minimální endometriózu, jinak všechno bylo v naprostém pořádku. Takže snad už brzy bude ten vysněný mimísek.... 🙂
Chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho jste po laparce dostali menstruaci ? už bych ji měla mít a stále nic ! A jaká ta menstruace byla, jestli více bolestivější, nebo v pohodě. Upřímně mám z toho strach jak to bude probíhat. Menstruaci jsem vždy měla velice silnou a bolestivou, tak jsem zvědacá co mě čeká.
Ještě jse se chtěla zeptat, možná je to hloupé,ale jsem na spoustu věcí opatrná, jestli i po tak krátké doby od oprace můžu použít tampon... Opravdu nevím jak to chodí a nerada bych něco pokazila.

Moc děkuji za všechny případné komentáře 🙂
M.

sasanka033
26. bře 2015

ahoj, ja byla na laparce 2x a pokazde jsem ms dostala jinak, kazdopadne pozdeji. je to proste zasah do tela, takze zadnej strach, ona si ten najde🙂 ja se z laparky navic vzdycky vzpamatovavam tri mesice - dostavala jsem pak ms nepravidelne, dvakrat vylozene v pulce cyklu, no des. pokud ti delali i hysteroskopii, ocekavej, ze bude ms velmi silna. a odstranili ti tu endometriozu??
jinak tampon s lpsk asi moc nesouvisi bych rekla, ale pokud mas endo, ja bych ho nepouzivala vubec. je to udajne jeden z faktoru tvorby endo - nemoznost odtoku menstruacni krve.

matulinka88
autor
26. bře 2015

endomentriozu mi odstranili, ale bylo ji tam minimum.
JInak já se po laparce cítila až moc dobře. už třetí den, co mě pustili z nemocnice jsem doma trochu poklízela :D měla jsem z toho strach, ale všechno šlo hladce.
Teďka mám akorát obavy, jak to všechno bude..... Proto jsem ráda za každý názor.
Moc děkuji 🙂

im4fun
26. bře 2015

Já jsem na laparoskopické operaci byla, ale teda kvůli vyndání slepáku, a to před 8 lety. A MS jsem dostala okamžitě, i když jsem jí dostat neměla...

terkazel
1. dub 2015

Já měla týden zpoždění.