Zdravotní sestra - přijmou mě po RD bez osvědčení?

jetynka
28. srp 2014

Ahoj holky, mám dotaz, je tu někde mezi vámi nějaká všeobecná zdravotní sestra, která se po MD vrátila do zdravotnictví?A neměla prodloužené osvědčení k výkonu povolání bez odborného dohledu?
Mám dilema, jestli se zvládnu vrátit někam do nemocnice, přece jen už jsem skoro 8let doma, měla jsem smlouvu jen na 2roky, odpracovala jsem asi 1rok, na MD jsem si pak požádala o prodloužení osvědčení - poslala jsem vše krom praxe a díky tomu mi tu žádost neprodloužili ☹.
A teď nevím, jestli mě bez toho vemou někam do nemocnice a jak se to bude dál vyvíjet. Vím, že se dělají v případě že nemám osvědčení nějaké zkoušky, jen nevím jestli to platí u mě, když jsem byla na MD. Mám v tom celkem chaos. Díky moc za info.

petulka25
18. zář 2014

@jetynka ahoj nevím jestli je to aktuální! ale reistrace je na 10 let?odkdy jsi registrována?

innes
18. zář 2014

Registrace se nedavno automaticky prodluzovala. Mne taky vyprsela na md, ale s nasbiranymi kredity mi ji prodlouzili bez problemu, ale ja nebyla tak dlouho na md. Zkus si napsat rovnou do Brna, tam ti snad poradi, jak to nejlip vyresit. Navic u nas normalne pracovaly sestry bez osveceni, pokud s tebou bude slouzit nekdo s osvedcenim a smiris se s pravdepodobne nizsi platouvou tridou, tak by snad nemel byt problem.

martulinecek
9. únor 2016

ahoj holky můžu see zeptatnevíte jestli jde někde sbírak kedity přes net?ptala jsem se na NCOZO,ale tammipaní odpověděla že ne.nemám možnosti někam pořád jezdit takse ptám děkuji