1. screening - nemocnice Kladno. Jak to tam chodí?

22. led 2023

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat, jak to chodí na 1. Screeningu na Kladně v nemocnici?
Jde mi hlavně pak o výsledky z krve, jakou formou je dostanu?
Byla jsem 2 roky zpět v Motole a tam posílali výsledky poštou domu, případně když vyšly špatně hodnoty po 14 dnech volali .. bohužel druhá varianta platila pro mě, jsem teď strašně nervózní, aby vše vyšlo v pořádku a zajímá mě tedy jak to tam chodí a jestli opravdu když jsem objednána na čas tak me vezmou +- k času, nebo objednají a další hodinu budu čekat? Musím vzít sebou syna to by snad problém neměl být? Děkuji.

aspie83
22. led 2023

Ahoj, já byla na Kladně na screeningu téměř před třemi lety a čekala jsem vetsinou asi třičtvrtě hodiny oproti objednání. Staršího syna jsem s sebou neměla, ale byla doba covidu a bylo mu trochu přes rok, tak bych to ani neriskovala. Upřímně jsem šla na Kladno jen kvůli covidu. Bála jsem se tehdy cestování hromadnou dopravou, takže jsem první i druhý screening byla na Kladně a na třetí stejně jela raději do Prahy do Profemy, především kvůli echokardiografii.. u prvního těhotenství jsem tam absolvovala všechny screeningy a úroveň se nedá srovnat. Na Kladně mi to připadalo takové moc stručné, rychlé, že toho tolik nekontrolovali. Já tedy naštěstí u obou žádné zhoršené výsledky neměla. Zprávu jsem na Kladně dostala chvíli po screeningu do ruky. Na krvi jsem snad byla asi o týden dříve, pak mi dělali jen ultrazvuk pro přesné stanovení termínu toho prvního screeningu...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru